Menu
Livet

Den vil jeg ikke undvære

I næste weekend skal jeg i sommerhus ved Æbeltoft med ældste og bedsteveninderne, og jeg ved med mig selv, at skal jeg hygge, vende verdenen og bare nyde at være i dejligt selskab en dejlig lang weekend, så kan jeg ikke undvære, mig ynglingste, nemlig Chai Latte. Som alle ved, så er en latte, noget med varm mælk i. Herhjemme forluner jeg mælken i mikroovnen, for selvom dem kommer over damp-piskeren på Sørens kaffemaskine, så synes jeg ikke helt den bliver varm nok og jeg kan jo ligesom heller ikke tage hele maskinparken med i sommerhus.

Så kom jeg i tanke om min kande der også kan varme (og køle) mens den pisker, men jeg kan huske, at jeg ikke synes mælken blev helt varm nok før end den var færdig med at skumme, så der skal jeg også varme mælken inden (mest fordi jeg bruger en del mælk til min Chai Latte).

Men så i går, da jeg var ude og købe julegaver, så jeg denne lille smarte sag hos IMERCO, som endda kører på to AA batterier, noget vi altid ligger inde med herhjemme.

D71_3875

D71_3876

Jeg har nu har jeg prøvet den nogle gange, og den fungerer super fint. Jeg skal selvfølgelig stadig varme mælken og om der er mikroovn i sommerhuset eller ej, det ved jeg ikke, men om ikke andet, så kan jeg varme mælken i en gryde og så piske den på direkte i gryden, inden den hældes op i teen.

Og ikke nok med at den er ret smart, så var den også nedsat fra 89,95 til 69,95. Slet ikke dårligt, så hvis én du kender ønsker sig sådan en lille fætter, så er det vist nu du skal slå til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Mette
  9. november 2014 at 17:36

  Jeg aner ikke hvad ‘Chai Latte’ er for en størrelse, så sådan en grøn ting ønsker jeg mig ikke 😉

  Reply
  • Catarina
   9. november 2014 at 18:43

   Du kender sikkert en cafelatte, denne her er bare med te. 😉

   Reply
 • Susanne
  9. november 2014 at 18:03

  Jeg aner heller ikke hvad det er 😉
  Giv mig en mokkamaster der kan spytte 10 kopper ud på et øjeblik, det ved jeg hvad er 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2014 at 18:44

   Kender du en cafelatte eller en cappuccino, der skal mælk på toppen som er skummet, deraf navnet, en mælkeskummer – jeg trikker bare krydret te med opskummet mælk. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. november 2014 at 08:35

  Hvor er den fin, min er kedelig grå, og jeg kan bare ikke leve uden, den har jeg brugt gennem de år hvor Chai Latte har været et hit her, tror endda jeg købte den til engang hvor jeg ville lege med CafeLatte.
  Tillykke med den, nu kan du også lave en Chai Latte på campingferien 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. november 2014 at 10:10

   Den kunne kun fås i to varver, en grøn og en rød og ejg er ikke så meget til rød, eller i hvertfald ikke den søde. 😀
   Ja, jeg ahr overvejet at ta’ den med på campingferie, men jeg er faktisk ikke så meget til latte når det er varmt. 😉

   Reply
 • Celena
  10. november 2014 at 12:01

  We have one of these at home! Let’s just say that it is well used 😉

  Reply
  • Catarina
   10. november 2014 at 14:16

   I’m sure this one is gonna be well used as well – is easy to use an extremely easy to clean 🙂

   Reply
 • Therese
  10. november 2014 at 17:27

  Hvilken chai laver du ? Jeg lavede min egen ekstrakt for nyligt, men det gider man jo ikke gøre hver eneste gang. Synes de der pulver man kan købe er alt alt for søde 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. november 2014 at 17:53

   Ved du hvad, skal jeg ikke lige sende dig en prøve fra min te-pusher 🙂 Jeg skal selv ind og hente en ny forsyning i denne uge og så kan jeg sende lidt til dig.
   Københavneren, min veninde fra københavn, har nemlig besøgt alle tebutikker i KBH og kan ikke finde en ordentlig en der smager som den man kan købe i én butik her. Hun har et par gange fået den sendt over til sig, men jeg sender også til hende. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar