Menu
Livet

Ilse Jacobsen til salg

Ilse_Jacobsen_Softshell-Raincoat_Black_Orange

SOLGT!!

Jeg har en rigit fin Ilse Jacobsen Softshell Raincoat Black/Orange, med grønt foer (str. 40) som jeg slet ikke har fået brugt så meget som jeg regnede med da jeg købte den for 2 1/2 år siden (brugt en 10-12 gange) og derfor synes jeg, den skal have et andet sted at bo. Et sted hvor den vil blive brugt som den var tiltænkt. Nemlig i alt slags vejr og ude i naturen, evt. sammen med hunde eller børn. Hvis den skulle købes i en forretning nu, står den til kr. 1399,-, men da den bare fylder op hos mig, kan du få den til sølle kr. 650,- incl. forsendelse indenfor Danmark. Lad mig høre om du er interesseret ved at skrive en kommentar her nedenfor, eller hvis du heller vil sende mig en mail, kan du gøre det ved at trykke på ‘Kontakt’ i toppen af denne side.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Mette
  10. november 2014 at 17:44

  Den er så lækker. Den gad jeg godt eje men med hul i poloen skal mine få reserver bruges til noget andet lige nu 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. november 2014 at 17:51

   Den er nemlig lækker, men jeg får den bare ikke brugt og det synes jeg er synd. 🙂
   Nu er den så osse allerede blevet solgt, så den har været populær. 😀

   Reply
   • Mette
    10. november 2014 at 18:00

    Dejligt. Det ville da også være synd hvis den skulle hænge og samle støv,

    Reply
    • Catarina
     10. november 2014 at 19:56

     Ja, det er dejligt, så nu er kommer den et nyt sted hen, hvor den helt sikkert gør glæde. 😀

     Reply
 • Layoni
  11. november 2014 at 06:44

  Øv da var jeg så for sent ude, for det er virkelig en flot regnfrakke, men synes den er lige dyr nok som ny, men tror nu nok jeg vil ofre de penge alligevel, for trænger til en ny 🙂 hav en dejlig tirsdag Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2014 at 07:41

   Den var faktisk væk på under 10 minutter Layoni, så der var ikke mange der nåede at se opslaget. 🙂 Men ja, det er en lækker frakke, men jeg har bare ikke fået den brugt og det er synd. 🙂
   Du må også have en dejlig tirsdag.

   Reply

Skriv en kommentar