Vaske og snart tør til den nye ejer

11. november 2014

Så er min (eller det er det jo ikke mere) jakke ved at være klar til den nye ejer. Lige nu hænger den til tørre ude på terrassen under det store udhæng.

D71_3877

Det var heldt vildt hurtgt den røg, jeg tror ikke der gik mere end 10 minutter, før end den var solgt og det må da siges at være hurtigt. Dejligt at kunne blogge og og samtidig komme af med gode ting, som andre kan og vil få glæde af.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. november 2014 at 17:02

  Hurtig handel – og fin jakke. Jeg så godt, at den var til salg, men tænkte, at den er for lille til mig, så jeg var ikke med i kapløbet 😉

  • Reply Catarina 11. november 2014 at 17:12

   Det var nemlig en dejlig hurtig handel Helle. 😀
   Den er lidt figursyet, men måske du godt kunne passe den, du har jo tabt dig ret så meget.

 • Reply Karin Abildhauge 12. november 2014 at 09:06

  Vidunderligt der kan handles så hurtigt.

  Jeg har det jeg skal bruge lige nu, nåede heller ikke at byde ind, og det nok mere fordi behovet ikke er der 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2014 at 10:46

   Det er fantastis Karin. Det er som om at det jeg sætter til salg her på bloggen bare ryger hurtigt. Jeg har endnu ikke været ude over ét døgn. 😀

  Skriv gerne en kommentar