Det bliver en fest

4. december 2014

D71_4126

I morgen er det fredag og dermed også weekend og denne weekend skal bruges i selskab med Christian, Helena og Daniel, som er de tre der har tid til at komme hjem til vores tradition med konfektweekend. Der skal hygges igennem, laves lækkerier, snakkes og så slipper de unge mennesker ikke for store knus. Det bliver SÅ dejligt at se dem igen. De tre som mangler, kommer heldigvis hjem senere på måneden, når vi skal fejre Sørens fødselsdag. Man kan godt sige, at resten af måneden, bliver en fest.

Men endnu er det torsdag og jeg har en del produkter med hjem fra arbejde, som skal fotograferes (det er lettere at gøre herhjemme hvor jeg har det lys jeg skal bruge). Og det tror jeg at jeg vil kaste mig over, så snart jeg har drukket min te og set skiskydning på DR 3 (jeg elsker jo skisport).
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 5. december 2014 at 08:08

  Det bliver så skønt for jer. Super hyggeligt og et vidunderlig og stemningsfyldt billede du har taget.

  Jeg har gennem de seneste år haft svært ved at samle alle 4 med kærester etc. Så i år valgte jeg at påbegynde en fast tradition. 3. søndag i advent kl. 10 til brunch + det der falder os ind – og dagen afrundes med æbleskiver og glögg både med alkohol og uden. Sidste frist for tilmelding er på onsdag i næste uge, så jeg glæder mig til at se hvor mange vi bliver 🙂

  • Reply Catarina 5. december 2014 at 08:25

   Ja, det bliver spændende og det er dejligt med nye traditioner og sådan en omgang brunch er da bare vildt hyggeligt og også let at “overskue” i en travl måned. Vi har også haft lidt svært ved at få dem samlet de sidste par år, men vi satser på at prøve igen et par år endnu, for de synes stadig at det er en hyggelig traditioner. 😀

 • Reply Helle K. 5. december 2014 at 08:51

  Rigtig god weekend med alle de søde og det søde 🙂

  og så må jeg lige sige S K I S K Y D N I N G ????? 😉

  • Reply Catarina 8. december 2014 at 21:14

   Tak skal du have Helle. 😀
   Ja, skiskydning er en fantastisk sportegren at følge med i – resultatet er aldrig forudsigeligt. 😀

 • Reply Celena 6. december 2014 at 02:20

  Enjoy your weekend 🙂

  • Reply Catarina 8. december 2014 at 21:10

   Thanks Celena – it has been a lovely one. 😀

 • Reply Mette 7. december 2014 at 17:10

  Det er dejligt med traditioner og jeg håber I fik hygget med alt det I skulle.
  Ha en dejlig søndag aften.

  • Reply Catarina 8. december 2014 at 21:11

   Tak Mette, det vat en rigtig dejlig weekend og vi har hygget igennem. 😀

  Skriv en kommentar