Menu
Familieliv

Det bliver en fest

D71_4126

I morgen er det fredag og dermed også weekend og denne weekend skal bruges i selskab med Christian, Helena og Daniel, som er de tre der har tid til at komme hjem til vores tradition med konfektweekend. Der skal hygges igennem, laves lækkerier, snakkes og så slipper de unge mennesker ikke for store knus. Det bliver SÅ dejligt at se dem igen. De tre som mangler, kommer heldigvis hjem senere på måneden, når vi skal fejre Sørens fødselsdag. Man kan godt sige, at resten af måneden, bliver en fest.

Men endnu er det torsdag og jeg har en del produkter med hjem fra arbejde, som skal fotograferes (det er lettere at gøre herhjemme hvor jeg har det lys jeg skal bruge). Og det tror jeg at jeg vil kaste mig over, så snart jeg har drukket min te og set skiskydning på DR 3 (jeg elsker jo skisport).

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  5. december 2014 at 08:08

  Det bliver så skønt for jer. Super hyggeligt og et vidunderlig og stemningsfyldt billede du har taget.

  Jeg har gennem de seneste år haft svært ved at samle alle 4 med kærester etc. Så i år valgte jeg at påbegynde en fast tradition. 3. søndag i advent kl. 10 til brunch + det der falder os ind – og dagen afrundes med æbleskiver og glögg både med alkohol og uden. Sidste frist for tilmelding er på onsdag i næste uge, så jeg glæder mig til at se hvor mange vi bliver 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2014 at 08:25

   Ja, det bliver spændende og det er dejligt med nye traditioner og sådan en omgang brunch er da bare vildt hyggeligt og også let at “overskue” i en travl måned. Vi har også haft lidt svært ved at få dem samlet de sidste par år, men vi satser på at prøve igen et par år endnu, for de synes stadig at det er en hyggelig traditioner. 😀

   Reply
 • Helle K.
  5. december 2014 at 08:51

  Rigtig god weekend med alle de søde og det søde 🙂

  og så må jeg lige sige S K I S K Y D N I N G ????? 😉

  Reply
  • Catarina
   8. december 2014 at 21:14

   Tak skal du have Helle. 😀
   Ja, skiskydning er en fantastisk sportegren at følge med i – resultatet er aldrig forudsigeligt. 😀

   Reply
 • Celena
  6. december 2014 at 02:20

  Enjoy your weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. december 2014 at 21:10

   Thanks Celena – it has been a lovely one. 😀

   Reply
 • Mette
  7. december 2014 at 17:10

  Det er dejligt med traditioner og jeg håber I fik hygget med alt det I skulle.
  Ha en dejlig søndag aften.

  Reply
  • Catarina
   8. december 2014 at 21:11

   Tak Mette, det vat en rigtig dejlig weekend og vi har hygget igennem. 😀

   Reply

Skriv en kommentar