Det var ikke kun mig

10. december 2014

Jeg var ikke ene om at blive begavet i går, jeg havde også sørget for en lille gave til manden. Har har længe trængt til et andet ur og sådan en dag som i går, er vist den helt rigtige lejlighed til at give ham sådan et.

D71_4234

Det er dejligt at stadig kan overraske hinanden og det blev vi begge.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 11. december 2014 at 07:46

  Jeg havde gættet du ramte plet, og hvor er det lækkert.

  Dejligt i begge nød dagen trods den triste information om ferien i maj 2015.

  • Reply Catarina 11. december 2014 at 15:08

   Det har jeg og han er vild med det. 😀
   Det var lidt træls at den glæde vi havde ved at kunne se frem til Maldiverne, røg sig en tur – men vi er videre og har andre drømme også. 😀

  Skriv gerne en kommentar