En dejlig gave fra manden

10. december 2014

I går fik jeg den skønneste bryllupsgave af manden. Da jeg åbnede gavepapiret kom der en lille lækker stofpose til syne. I stofposen nå den lækreste lodne pung, næsten magen til den jeg snart har haft i et par år. Den nye har et stort rum som lukkes med en lynlås, og med et lille rum i midten til mønter, i hver side er der to lidt større run hvor mit pas b.la. kan ligge i, samt 8 små rum til kørerkort og kreditkort.

D71_4229

Jeg elsker min nye lille lodne sag og den passer bare så godt til mange af mine tasker. Altså på nær de små selskabstasker, men når jeg har dem i brug, har jeg altid en lille pung kun til kørekort, sygesikringskort og et enkelt dankort.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Joan 10. december 2014 at 16:55

  Åh en sød mand du har dig. Stort tillykke med bryllupsdagen i går.
  Den er virkelig, virkelig flot den pung!!! jeg er helt forelsket.

  • Reply Catarina 10. december 2014 at 18:23

   Ja han er ikke så ringe, men jeg er vist også ret sød, hvis du spørger ham 😀

 • Reply Karin Abildhauge 11. december 2014 at 07:44

  Vidunderlig gave. Hjertet/sjælen er med hele vejen.<3 <3 <3 <3 <3 + flere til de år i har levet på Polsk 🙂 – Søren ved hvad han kan glæde dig med, og jeg tvivler ikke på du ved præcis hvad Søren bliver glad for. Det er præcis sådan den store kærlighed blomstre.

  Der er plads til de kort der ikke ligger på FidMe.

  • Reply Catarina 11. december 2014 at 15:08

   Det var lige præcis spdan én mere jeg gerne ville have og at han så kunne huske at jeg på et tidspunkt har nævnt det, er bare så dejligt. 🙂
   Der er ikke plads til mange kort, men med netop FedMe, er det jo helt ok. 😉

 • Reply Celena 11. december 2014 at 12:20

  I LOVE it! Your man has great taste in purses……. and women! 😉

  • Reply Catarina 11. december 2014 at 15:09

   Hi hi, I can’t disagre 😀

  Skriv en kommentar