En storm i et glas vand

13. december 2014

Stormen Alexander, blev vist forkortet til Lille-Alex. For ærligtalt, så var der ikke meget forskel på en god omgang blæsevejr, og så det vi havde i går.

Endnu engang blevet råbt “Ulven-kommer” og endnu engang hoppende vi på vognen og gjorde os klar til en storm med vindstød af orkanstyrke. Men hvor længe vil vi det? Er det sidste gang vi tror på det? og hvad så, den dage det måske virkelig er en storm/orkan der lægger vejen forbi Danmark, er vi så klar, eller bliver vi letsindige?
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 13. december 2014 at 10:33

  Ja de forstår at få kørt det hele op i enorme højder, og så bliver det ikke til noget, det er ved at være ret trættende. Man skulle ellers mene at med al den teknologi der er i dag, at så ville de være bedre til at forudsige vejret. Men endnu et bevis på at vejret er sin egen herre, og at vi er de små. God weekend til dig 🙂

  • Reply Catarina 13. december 2014 at 14:18

   Jeg tror de er blevet bange for dengang de ikke nævnte det så meget og der så kom den der store orkan (99 tror jeg) og siden har de blæst i signalhornet.
   God weekend til dig og dine. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 13. december 2014 at 10:54

  Her var blæsten natten mellem tirsdag /onsdag værre, og ja, det var en omgang blæsevejr. Men læste at enkelte steder i DK blev vi ramt. Linker lige til et kort hvor vinden var oppe på vidstød mellem 25- 30 m/s http://www.dr.dk/Nyheder/Vejret/2014/12/13/092318.htm

  Jeg krydsede fingre for vi var nordjylland i går, og det var vi så ;.)

  • Reply Catarina 13. december 2014 at 14:20

   Det var ikke her det var så “voldsomt” og tak for det. Men det er da slemt for dem det er gået ud over, men det er vist mest i Skotland og UK. 😀

  Skriv gerne en kommentar