Behageligheder

Søndag var en af de der dejlige søndage, hvor afslapning stod i højsæde og hvor nydelsen fik lov til at overtage. Jeg prøver ofte at få én dag uf af weekendens 2½ hvor der er plads til bare at gøre ingenting, eller lige det vi selv finder på og har lyst til. På den måde føler jeg, at jeg er stadig har plads og tid til bare at være. Denne weekend er den sidste af en del hvor vi ikke skal noget og fra på fredag og næsten frem til nytår, har vi huset mere eller mindre fyldt, men vores drenge, kærester og familie, så det er med at lade op, inden da.

Cleo
~Og så får vi lov til at passe den lille Cleo nytåret over og skal først aflevere hende igen den 2. januar. Spørg lige om jeg glæder mig.

Der er ikke længe til juleferien skydes igang og jeg glæder mig til masser af hygge og samværd. 1½ arbejdsdag er der tilbage og der er den sidste dag, en dag med juleafslutning med en indlagt julefrokost. En enkelt kursusdag i Google SketsUp venter på torsdag, den glæder jeg mig meget til. Så dagene er fyldt op og det er helt ok med mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Behageligheder”

 • Sådan skal det nemlig være. Man skal bestemt huske at være god ved sig selv, og især på fridagene. Jeg elsker også at finde bare en halv dag til mig selv, hvor jeg nyder at lave intet. Virkelig intet andet end en god bog, eller en god film. Det er så godt for psyken 🙂
  De små snefnug daler så hyggeligt her på siden 🙂 god onsdag til dig Catarina 🙂 ☺

  • Det er virkelig vigtigt for mig at have sådanne dage også i en weekende 🙂 Jeg kan ikke have at alle dage er fyldt med aftaler, så føler jeg slet ikke at jeg har haft tid til mig og det er ekstremt vigtigt at jeg har det, for at kune fungerer i både hverdagen og weekenderne. 😀
   Du må også have en god onsdag, eller hvad der nu er tilbage af den. 😉

 • Hi hi jeg skrev faktisk for at kommentere på lille Cleo 🙂 kan godt forstå du glæder dig til at passe hende, for det giver så megen liv og glæde i huset 🙂

  • Det er virkelig hyggeligt at have sådan en hund i huset og jeg nyder at gå lange ture med hende. Det er sjovere at gå tur med en hund end bare at gå en tur selv. 😀

 • De stunder med plads til opladning er jeg stor tilhænger af, det er du også bekendt med. Et fælles træk vi begge værner om.

  En okay optakt til julen, lyder ikke kaotisk i mine øre, lyder som en uge der kan give stunder hvor du kan fylde på depoterne inden julen banker på.

  • De stunder er i den grad nødvendige for ellers brænder min hjerne sammen og jeg er ikke til “glæde” for nogen, og ja, det kender du jo selv 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.