Umm hvor er det altså bare skønt

19. december 2014

Hjerte….at kunne sige at jeg nu har juleferie. Her lidt over kl. 16, ankom jeg hjemme, efter en virkelig hyggelig juleafslutning, men dejlig mad, pakkeleg og øl og snaps, til de som måtte ønske det. Og da vi sluttede, fik vi også vores julegave af chefen, met et personligt kort vedlagt. Slet ikke tosset.

Nu har vi lige et par timer til Sebastian, Rikke og lille Cleo kommer. I morgen kommer Daniel og søndag fødselsdagsgæster. Derefter kommer Christian og Helena og så køre juletoget ellers bare derud af indtil den 27. december om aftenen, hvor Christian og Helena drager nordpå og lille Cleo, skal blive og hygge med os indtil den 2. januar. Alt det julerri er dejligt, og specielt når man har 14. dages ferie.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Jannie 19. december 2014 at 20:37

  Rigtig god jul til jer og må du få en skøn ferie 🙂 Her er det kun manden der har ferie, men jeg satser stadig på en enkelt dag eller to. Hils og vi ses <3

  • Reply Catarina 20. december 2014 at 09:06

   Mange tak Jannie og rigtig meget i lige måde til jer to. 🙂 Vi nyder at vi begge har ferie og først skal starte den 5. januar. 🙂
   Vi ses på et tidspunkt i det nye år.

 • Reply Karin Abildhauge 25. december 2014 at 10:03

  En vidunderlig juleferie – Det bliver super hyggeligt.

  • Reply Catarina 25. december 2014 at 11:10

   Det bliver bare så godt og vi har besluttet at det skal være en festlig, men også en meget afslappet én af slagsen. 😀

  Skriv en kommentar