Umm hvor er det altså bare skønt

19. december 2014

Hjerte….at kunne sige at jeg nu har juleferie. Her lidt over kl. 16, ankom jeg hjemme, efter en virkelig hyggelig juleafslutning, men dejlig mad, pakkeleg og øl og snaps, til de som måtte ønske det. Og da vi sluttede, fik vi også vores julegave af chefen, met et personligt kort vedlagt. Slet ikke tosset.

Nu har vi lige et par timer til Sebastian, Rikke og lille Cleo kommer. I morgen kommer Daniel og søndag fødselsdagsgæster. Derefter kommer Christian og Helena og så køre juletoget ellers bare derud af indtil den 27. december om aftenen, hvor Christian og Helena drager nordpå og lille Cleo, skal blive og hygge med os indtil den 2. januar. Alt det julerri er dejligt, og specielt når man har 14. dages ferie.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Jannie 19. december 2014 at 20:37

  Rigtig god jul til jer og må du få en skøn ferie 🙂 Her er det kun manden der har ferie, men jeg satser stadig på en enkelt dag eller to. Hils og vi ses <3

  • Reply Catarina 20. december 2014 at 09:06

   Mange tak Jannie og rigtig meget i lige måde til jer to. 🙂 Vi nyder at vi begge har ferie og først skal starte den 5. januar. 🙂
   Vi ses på et tidspunkt i det nye år.

 • Reply Karin Abildhauge 25. december 2014 at 10:03

  En vidunderlig juleferie – Det bliver super hyggeligt.

  • Reply Catarina 25. december 2014 at 11:10

   Det bliver bare så godt og vi har besluttet at det skal være en festlig, men også en meget afslappet én af slagsen. 😀

  Skriv gerne en kommentar