Sammen en million milliard andre

27. december 2014

IMG_4784

Eller næsten. Én af de ældste fantaster har fødselsdag i dag, og da jeg ikke havde held med at finde en fødselsdagsgave til hende før jul, var jeg i dag nød til, at tage ud og finde den. Jeg var bange for, at jeg skulle afsted sammen med en million milliard andre. Men det var faktisk ikke så slemt, nok fordi vi var taget afsted, så vi kom da butikkerne åbnede. Jeg dur ikke til at shoppe når der er mange mennesker, og jeg synes det er blevet værre med alderen. En masse mennesker samlet på et giver mig “stress” og jeg kan slet ikke nyde det, det er bl.a også derfor jeg er så tideligt ud og shoppe julegaver, for indkøb af julegaver, er noget der skal nydes og det gør jeg altså bedste, når niveauet af mennesker er på normalen.

Jeg havde de to unge med, da Christian skule forbi urmageren/guldsmeden, for at få taget et par led af det ur han fik i julegave af kæresten, og hun skulle have byttet et par småting. Jeg var heldigvis rimelig heldig med at finde den helt rigtige gave til veninden, så da jeg havde betalt for den, mødtes jeg med de unge og så kunne vi alle igen, kører hjem til Skallebølle og freden. Ahh!

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 27. december 2014 at 14:56

  Jeg hørte her til morgen at det der den største dag for butikkerne. Ikke nok med der bliver byttet i et væk, så fristes folk, da en del butikker påbegynder udsalget i dag.
  Jeg kender godt til det med alle de mennesker, kødrand af mennesker. Har det selv på samme måde. Et minde fra barndommen, 1. dag til udsalg, hvor alle står i en kødrand og råber og skriger for at komme først til en bestemt varer. (Mine forældre havde en trikotage butik.) Formoder det er derfor jeg har det som jeg har 😉
  Ønsker dig og dine en fantastisk lørdag.

  • Reply Catarina 28. december 2014 at 10:13

   Jeg skal slet ikke på udsalg. Jeg har egentlig ikke haft noget jeg skulle have de sidste mange år, nok mest fordi jeg køber det jeg mangler, når jeg mangler det. 😉 Men jeg er da glad for at jeg ikke står i butik, for det ville min hjerne slet ikke kunne klarer.
   Det er dejligt at “ræset”, nu er over og vi er tilbage til normalen igen.

  Skriv gerne en kommentar