Så blev julen pakket væk

28. december 2014

I aftes tog de sidste julegæster med toget til Aalborg. Det har været rigtig rigtig hyggeligt at have vores unger hjemme, sådan ‘on of’ de sidste 9 dage, men det er nu også dejligt at, vi nu igen er os selv, på nær lille Cleo, som vi jo har indtil efter nytår.

Så snart jeg stod op i morges, gik vi i gang med at fjerne julen. Juletræet var det føste der blev pakket væk, derefter resten af julepynten. Da alt var lagt i kasser og igen sat i kælderen på julehylden, kastede vi os over rengøringen og vask af alt gæste-sengetøjet, samt håndklæderne som efterhånden havde hobet sig op i takt med de gæster vi har haft.

Nu mangler jeg kun lige badeværelserne og så kan jeg læne mig tilbage og bare nyde, at de normale tilstande, atter har indfundet sig her på matriklen.

Jeg tror jeg vil se om jeg ikke kan finde nogle friske tulipaner til de tomme vaser.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 28. december 2014 at 12:09

  Vidunderligt for dig/jer, du nu kan sidde stille og roligt, og lade tankerne bevæge sig gennem masser af gode dage med børnene, familien.
  Jeg har set der er tulipaner i samtlige købmænd, både de små, dicountkæderne, og de store, så muligheden for at fylde dine vaser vil ikke blive svært.
  Ønsker dig/jer nogle dejlige dage sammen med Cleo.

  • Reply Catarina 28. december 2014 at 16:14

   Ja, det er slet ikke så tosset Karin og vi nyder det lige så meget som vi har nydt de sidste 9 dage. 🙂
   I dag har jeg ikke gide bevæge mig ud i menneskemylderet, så jeg tror jeg skal finde nogle i morgen, hvor jeg har en aftale inde i byen. 🙂
   Du må også have en dejlig dag og ny ferien lidt endnu. 🙂

  Skriv gerne en kommentar