Menu
Familieliv

Så blev julen pakket væk

I aftes tog de sidste julegæster med toget til Aalborg. Det har været rigtig rigtig hyggeligt at have vores unger hjemme, sådan ‘on of’ de sidste 9 dage, men det er nu også dejligt at, vi nu igen er os selv, på nær lille Cleo, som vi jo har indtil efter nytår.

Så snart jeg stod op i morges, gik vi i gang med at fjerne julen. Juletræet var det føste der blev pakket væk, derefter resten af julepynten. Da alt var lagt i kasser og igen sat i kælderen på julehylden, kastede vi os over rengøringen og vask af alt gæste-sengetøjet, samt håndklæderne som efterhånden havde hobet sig op i takt med de gæster vi har haft.

Nu mangler jeg kun lige badeværelserne og så kan jeg læne mig tilbage og bare nyde, at de normale tilstande, atter har indfundet sig her på matriklen.

Jeg tror jeg vil se om jeg ikke kan finde nogle friske tulipaner til de tomme vaser.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. december 2014 at 12:09

  Vidunderligt for dig/jer, du nu kan sidde stille og roligt, og lade tankerne bevæge sig gennem masser af gode dage med børnene, familien.
  Jeg har set der er tulipaner i samtlige købmænd, både de små, dicountkæderne, og de store, så muligheden for at fylde dine vaser vil ikke blive svært.
  Ønsker dig/jer nogle dejlige dage sammen med Cleo.

  Reply
  • Catarina
   28. december 2014 at 16:14

   Ja, det er slet ikke så tosset Karin og vi nyder det lige så meget som vi har nydt de sidste 9 dage. 🙂
   I dag har jeg ikke gide bevæge mig ud i menneskemylderet, så jeg tror jeg skal finde nogle i morgen, hvor jeg har en aftale inde i byen. 🙂
   Du må også have en dejlig dag og ny ferien lidt endnu. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar