Menu
Bloggeriet

2014 er ved at rinde ud

Stats1

Selvom det går ned at bakke, rent statistisk, så nyder jeg stadig at blogge og jeg slipper ikke frivilligt mit eget lille sted her.

Når jeg sådan en dag som i dag tænker tilbage på det år som nu er ved at rinde ud, så har jeg mange dejlige minder, jeg tager med mig over i det nye år som står på spring i kulissen. Vi overraskede mine forældre på deres guldbryllupsdag i Thailand og sommerferien i sydeuropa, var en letter kølig og våd affære, som den blev afsluttet herhjemme i det skønneste sommervejr. I efteråeret, var vi endnuengang et lille smut i Thailand. Jeg har fået nyt job og det ikke særligt langt herhjemmefra. Men det er jo ferie, ferier som selvfølgelig tæller meget i det store regnskab for et helt år. Men der er jo også alt det som jeg oplever i hverdagen og ikke mindst hvad og hvordan det går vores tre drenge. Hverdagen og deres velbefindende, er det der fylder aller mest og heldig vis for det, for der er jo flest hverdage på et helt år.

Som jeg startede med at skrive og vise, så har 2014 ikke budt på helt så mange indlæg fra min hånd og faktisk er tallet nedadgående, ligesom besøgstalle jo osse er. Mindre antal indlæg er jo lig med et mindre antal besøgene.

Stats2

Jeg elsker at kikke tilbage på alle de år jeg har blogget og jeg synes selv, at jeg med det nye tema jeg installerede i starten af september, får kikket flere af de gamle indlæg igennem, fordi de popper op neden under de nye. Selv vores “brugte” ferie, kikker jeg af og til på, da også de er lettere at kikke igennem, da de nu er samlet i toppen.

Jeg ser frem til et nyt blog-år, hvor frekvensen af indlæg nok bliver nogenlunde det sammen som i år.

Tak til alle jer der læser med her og ikke mindst til alle jer, der er så søde at skrive en lille kommentar. Nettop kommentarerne er jo med til at gøre bloggen levende og jeg elsker hver og en.

Rigtig godt nytår til jer alle ♥

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  1. januar 2015 at 08:12

  Tusind tak for du giver dig til til at dele ud af dine oplevelser fra ferier, og dine hverdags sysler. Altid en fornøjelse at komme forbi.
  Hvor der er husrum er der hjerterum, det er denne fornemmelse jeg får, og det hvergang.

  Godmorgen til 2015 søde

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2015 at 08:19

   Godmorgen Karin og velkommen til et nyt og helt blankt år. 🙂
   Hvor er det dejligt at du føler sådan når du kommer forbi her, det er nok den bedste kommentar at få, for jeg føler det jo selv lidt sådan, men derfor er det jo ikke sikker andre føler sådan. 🙂 Jeg føler præcis det sammen når jeg besøger dit lille sted.

   Reply
 • Lissy
  1. januar 2015 at 15:27

  Bliv endelig ved….og godt nytår…

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2015 at 15:51

   Det gør jeg Lissy og mange tak og rigtig meget i lige måde. 😀

   Reply
 • Celena
  1. januar 2015 at 20:20

  It is not the quantity of the visits…. it is the quality 😉 Happy New Year! xox

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2015 at 08:00

   Your right, but that is also not always the case. 😉
   A Happy New Year to the lot of you 😀

   Reply
 • Deborah
  2. januar 2015 at 20:43

  Jeg kan kun sige det samme 🙂 – Rigtig godt Nytår også her hos dig med tak for din hilsen ovre hos mig.

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2015 at 05:02

   Velbekomme.
   Det er vist den vej det går 🙂

   Reply

Skriv en kommentar