Jeg er en tyv

31. december 2014

… men jeg ar fået lov.

HjerteMette skrev i går om en lille hyggelig ‘feature’ til hendes indlæg, nemlig en lille et lille hjerte som fungere som en ‘like’ knap under hvert indlæg. Jeg synes bare det var sådan en god idé, at jeg skrev at jeg sikker stjal den og det sagde hun sørme at jeg bare kunne.

Nu har jeg også installeret sådan et lille ❤, så de af jer der læser med, men ikke har lyst til at skrive en kommentar, kan trykke på hjertet og dermed tilkendegive at I kan lide indlægget. Det er skam også tilladt, at skrive en kommentar og samtidig trykke på hjertet, det er helt op til dig.

UPDATE 10. januar 2014: jeg har nu slettet det igen, da jeg fra flere fik beskeder om at det ikke virkede når man trykkede på det.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

15 kommentar

 • Reply Anne 31. december 2014 at 14:09

  Sørme smart med sådan et lille hjerte ❤️<3
  Godt nytår

  • Reply Catarina 31. december 2014 at 17:15

   Det er slet ikke så tosset Anne. 🙂
   Godt nytår til dig og dine. 🙂

 • Reply Layoni 31. december 2014 at 15:14

  Ej hvor godt, for jeg er dagligt inde og læse dine indlæg, men må ærlig indrømme, at jeg ikke altid har tid til og skrive, men har tit startet en kommentar, men så slettet igen, for følte så tiden alligevel ikke var der 🙂 så dejligt med det lille hjerte at trykke på 🙂 hm, var faktisk lige inde for og tjekke om et godt nytårs indlæg, men så skriver jeg det her med det samme 🙂 RIGTIGT GODT NYTÅR CATARINA, MED STORT ØNSKE OM AL MULIG HELD OG LYKKE TIL DIG OG DINE 🙂 og stor tak for at måtte følge dig i hverdagen 🙂 jeg elsker dine indlæg 🙂

  • Reply Catarina 31. december 2014 at 17:18

   Dejligt at det er noget du kan bruge Layoni, så er det da ikke helt forgæves at installere det på bloggen. 🙂
   Du ønskes også et rigtig godt nytår og tusinde tak for alle dine dejlige kommentarer igennem året som nu er ved at være slut. Alt det bedste ønsker jeg for dig og alle dine. Knus og tak. 🙂

 • Reply Celena 31. december 2014 at 15:26

  Nice addition! I wonder if it is available on Blogger? 😉

  Have a fantastic time this evening! Best wishes to you and your family for 2015 🙂

  • Reply Catarina 31. december 2014 at 17:19

   Is is a nice thing and I would think that there is something like that for Blogger. 🙂
   All the best for you and your family for 2015 and thanks a lot for 2014. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 31. december 2014 at 16:28

  Det er da smart det lille hjerte. Jeg gør så begge dele, altså like og et kærligt ønske om et fantastisk godt nytår.

  Ønsker samtidig dig og dine en vidunderlig aften, samt en kærlig tanke.

  Jeg glæder mig til at følge dig i 2015 <3

  • Reply Catarina 31. december 2014 at 17:20

   Mange tak søde Karin 🙂
   Jeg har vist skrevet det i en anden kommentar, men gode ønsker kan ikke skrives for ofte, så også alt godt for dig og alle i din familie og tusinde tak for alle dine dejlige og varmende kommentar her i 2014. Knus og ha’ en vidunderlig aften. 🙂

 • Reply Helle K. 6. januar 2015 at 16:32

  Må jeg spørge, hvilket plugin du har brugt? Jeg har brugt “I recommend this”, men jeg kan ikke få hjertet frem på min blog
  🙁

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 18:12

   Jeg bruger det samme og inde i Settings kan du vælge hjertet under ‘Choose a style’ (scroll et stykke ned til anden sidste menupunkt). 🙂

 • Reply Helle K. 6. januar 2015 at 18:24

  Tak men det har jeg gjort.
  Jeg tænker, jeg skal sætte “noget” ind i style-sheet?
  Jeg har forsøgt, men synes ikke, jeg kan finde det rigtige sted 🙁
  Jeg har også googlet, men der er ikke hjælp at hente – på dansk – jeg har ikke fundet det 😉
  Nå men jeg må prøve mere …

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 18:32

   Du skal slet ikke lave noget andet end at trykke der 🙂 Alt det andet klarede den selv her. Jeg tjekker lige din side 🙂

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 18:32

   Der er altså et ❤ derinde. 😀

 • Reply Helle K. 6. januar 2015 at 18:50

  Tak fordi du gad tjekke – jeg skal nok bare lige opdatere siden 😉

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 19:22

   Det var da så lidt Helle. 🙂

  Skriv en kommentar