Menu
Familieliv

Fin, ren og snehvid

Her hvor vi bor er der meget natur og når jeg er ude med Cleo, så vender hun ikke altid hvid hjem. For det meste kan det klares med et håndklæde, da hun næsten tørre hvid på igen. Egentlig underligt, men det gør hun.

Nu efter mange dage med masser af leg med den nye boldkaster, lange lange gåture, med mudder, højt græs og småkviste, kunne jeg ikke længere børste hende rigtigt igennem og ren, så et bad måtte der til. Hun er utrolig nem at have i bad, og jeg kan tydeligt mærke, at hun har været vant til det fra helt lille. Hun strå helt stille indtil jeg tager hende op og frottere hende med et stort håndklæde. Men så er det også slut med at stå stille. Så skal hele kroppen gnides og det i alle retninger.

D71_4318D71_4317

D71_4315D71_4308

Nu er hun næsten så god som ny, og har igen fået den Teletubbie-top, som hendes mor og far synes om, tilbage, samt et par af hendes spænder i pandehåret (jeg er ikke så godt til at flette og få alt håret med), så hun kan se hvor bolden er. Jeg sidder med bolden foran kameraet, for eller kunne jeg ikke få hende til at stå bare nogenlunde stille.

10 kommentar

 • Mette
  1. januar 2015 at 18:44

  Hun er skøn. Bare mine var lige så nemme at bade for de trænger efterhånden til den helt store tur med citronshampooen.

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2015 at 07:59

   Jeg har aldriv oplevet nogle af de hunde vi havde da jeg boede hjemme var lige så nemme at bade som hende her. 🙂 Jeg brugte B&B økologisk shampoo & conditioner, da jeg ikke ture købe en anden (havde ikke fået den med), for det er den de selv bruger derhjemme, men den dufter ikke af noget – kunne ellers godt forestille mig at en mid citrus ville dufte dejligt. 🙂

   Reply
 • Trine-Mor
  1. januar 2015 at 20:24

  Åhhh Hun er skøn… Synes da du er sluppet helt godt fra fletningen 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2015 at 08:00

   Den kan gå an, men hendes “mor” er bedre til det end jeg. 🙂

   Reply
 • Layoni
  2. januar 2015 at 07:24

  Årh hvor er hun sød ♥ det er da ren hygge med jer to 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2015 at 08:01

   Ja, det er det Layon og jeg tror også hun har nydt de stille dage her. 😀

   Reply
 • Celena
  2. januar 2015 at 23:57

  She is adorable! Is she tempting you to get a dog of your own? 😉

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2015 at 05:04

   I would love to have one, but my hubby donned what one. 🙁

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. januar 2015 at 12:30

  Jeg elsker hende <3

  Dejligt du kan få lov til at have hende på ferie, og forkæle hende som du gør, hun glæder sig allerede til næste gang, præcis som du.

  Det med at flette og huske spænder etc. blev aldrig et hit hos mine piger, de har alle lidt for meget dreng i sig, ældste pigen er hestepige (så lidt anderledes pynt var jakke, bukser og pudse støvler (håret i net). Nr. 2 var fodbold, så opsat hår helst i hestehale, og yngste var svømning (så håret skulle i hestehale efterfulgt af knold så det kunne gemmes op i badehætten)
  I dag når vi samles, så er det tydeligt, ingen af dem er pynte fine, nej mere sporty eller casual påklædning, og må indrømme, jeg har det også bedst sådan 🙂 – Min tid dengang var ikke til at lave alle de flotte frisure, sminke, etc. Det var helt andre lege/hyggestunder vi havde dengang 🙂

  Reply
 • Catarina
  3. januar 2015 at 18:31

  Det er så skønt at have hende og vi glæder os allerede til næste gang de har brug for en barnepige. 😉
  Jeg har egentlig været helt god til at sætte hår, men altid kun på mig selv. Det var jo nødvendigt dengang jeg var tjener og indimellem blev det nogle kunstfærdige frisure der blev lavet til om aftenen, hvor vi jo tit havde galla. 😀
  Nu bliver det ofte bare en knold, da jeg ikke kan arbejde med hår ned i ansigtet og jeg er ved at få langt hår igen – der er skal jo ske lidt forandring indimellem. 😉

  Reply

Skriv en kommentar