Så skriver vi 2015 og vi kom stille og roligt ind i det nye år. Vi hyggede med film og dejlig simmermad og så ventede vi eller på at klokken skulle ramme midnat.
~Simmermad, marokansk inspireret. Senere kom det i ovnen i små 4 timer.
~Hjemmelavet kransekagekonfekt med lakrids.
Cleo tog slet ikke notits af alt knalderiet op til midnat, men da det tog til, omkring 10 minutter over midnat, krøb nu op i mellem os og der blev hun, indtil det stilnede af lidt i 1. Da vi gik i seng lidt over 1, var der ro på og hun lagde sig i fodenden af sengen (hun plejer at sove på hendes egen pude i hjørnet af soveværelset) og sov trygt indtil lidt i 8, hvor vi vågnede.
I år, valgte jeg ikke at tage kameraet og suse ud og fotografere fyrværkeri, men i stedet hyggede jeg mig indenfor.
8 kommentar
Karin Abildhauge
1. januar 2015 at 09:09Så hyggelig og mums, simremad, tænderne løber i vand, er der en opskrift, er den hjemmelavet, så bare sådan cirka, for mig er januar/februar simremad tid, grønkålsuppen er bestilt, og planlagt 🙂
Catarina
1. januar 2015 at 15:48Jeg skal prøve at skrive det ned en af dagene, for den var faktisk ret let at lave, inden svinerri og det smagte fantastisk. 😀
Mette
1. januar 2015 at 10:58Mums det der er i den gryde ser godt ud.. er der en opskrift du vil dele? 🙂
Catarina
1. januar 2015 at 15:49Jeg skal nok prøve at huske hvad jeg smed i, og så få det skrevet ned. Det smagte fantastisk og det var så let at lave på forkant og så bare lune og lave mos til sidst. 😀
Celena
1. januar 2015 at 20:58Looks so yummy! Mums…. 🙂 Good way to start a new year!
Catarina
2. januar 2015 at 08:00It was delicious 🙂
Pernille
5. januar 2015 at 22:09Det lyder lidt som vores nytårsaften. Helt stille, Anders fik afprøvet den nye slowcooker, han fik i julegave og besøg af kattene 🙂
Catarina
6. januar 2015 at 07:22Det er slet ikke tosset med sådan en stille aften, hvor der bare er tid til at nyde hinanden og fyrværkeriet. 😀