Hjem til København

3. januar 2015

IMG_4819

Den bette fis blev bragt sikkert hjem til sin ventenden “far” Sebastian i går ved middagstid. Det var rigtig dejligt at få hilst på ham og ønsket godt nytår. Vi fik også set det hus som de unge mennesker har købt og stadig overvejer om skal rives ned eller renoveres. Der er mange og svære beslutninger, men vi er sikker på, de vælger den løsning som passer bedst til dem og deres økonomi og vi glæder os til engang at skulle til indflytningsfest hos dem.

Efter det lille besøg i det nordlige København, ventede Daniel på Amager. Han og kæresten Søren er flyttet sammen og vi skulle også lige se hvor de boede. Dejligt sted, med masser af skønt lys. Vi kan godt forstå de er glade for at bo der.

Efter de to besøg hos drengene, kørte vi til midtbyen og tjekkede ind på hotellet på Hammerichsgade 1 hvor fik et skønt og stort værelse på 7. sal, med udsigt til tivoli.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 3. januar 2015 at 23:07

  Enjoy your trip! Please say hi to Copenhagen for me 😉

  • Reply Catarina 4. januar 2015 at 09:27

   We are enjoying it and of cause I’ll say hi from you. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 3. januar 2015 at 23:56

  Lidt trist du/i må aflevere Cleo, dog er jeg sikker på der snart bliver en anden gang. De unge mennesker får med garanti brug for i skal babysitte.
  Vidunderligt de unge mennesker har fundet den store kærlighed, og har fundet bolig der betyder noget for dem. Nu kan i følge med i samtalerne og se hvad det er der tales om, når de ringer eller laver en statusopd.
  Ønsker jer en dejlig kærlighedsweekend i Kbh.

  • Reply Catarina 4. januar 2015 at 09:36

   En smule trist Karin, men også helt ok, for nu begynder hverdagen jo igen, og det indebæger jo mange timer hjemmefra og så er hun jo alene. Men når bare vi ved at vi kan låne hende igen, så er det dejligt. 🙂
   Ja, det er dejligt for dem og vi ser frem til at høre hvad deres beslutning så bliver og hvornår de i givet fald kan lytte ind. 🙂
   Du må også have en dejlig weekend og nyd den sidste rest ferie, hverdagen begynder jo allerede i morgen. 😉

  Skriv gerne en kommentar