Menu
Livet

I morgen starter hverdagen igen

Så synger den dejlige lange juleferie på sidste vers og fra i morgen, er det atter hverdag, med alt hvad det indebæger. Det er lidt trist, at ferien nu er slut, men på den anden side, er det også dejligt at hverdagen vender tilbage.

D71_6146

Solen har skinnet ind af vinduerne og derved blev støvet afsløret, nu er eftermiddagen blevet brugt på, at få det sidste vasketøj af vejen og få fjernet støvet. Aftenen skal bruges på afslapning med benene oppe og hygge med manden.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. januar 2015 at 16:16

  En fantastisk smuk søndag. Jeg har været ude at trave en dejlig tur, lod al elektronik blive hjemme, så det kun var lyden af det der var derude.
  Skulle måske have gjort som du, for der var meget støv, det så jeg godt 😉
  Ønsker dig en vidunderlig søndag aften i et fantastisk selskab

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:44

   Det har i den grad været smukt og vi har også fået tid til at nyde at solen var fremme. Det er næsten et must, sådan som vejrguder har lovet dårligt vejr de kommenden dage. 🙂
   Også en rigtig dejlig aften til dig.

   Reply
 • Celena
  4. januar 2015 at 16:21

  It is the same case for us… I don’t know if I am happy about it or not 😉

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:46

   Hi hi, it’s a bit sureal and we aren sure here – but there is nothing to do about it. 😉

   Reply
 • Mette
  4. januar 2015 at 16:38

  Jeg har en hanhund, som mener at vinteren er slut… han er i hvert fald gået igang med at smide vinterpelsen så her er støvsugeren på overarbejde. Også på en søndag. Men der blev selvfølgelig også tid til en dejlig tur i mosen. Koldt men dejligt.

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:50

   Ha ha, det var skisme lidt tidligt 😀 Nu håber jeg ikke at han får vinterpæls igen og så skal smide den igen, når det bliver rigtigt forår. Godt du har robotten til at til hjælp, hvis den altså kan klare alt det pels. 😉

   Reply

Skriv en kommentar