God opstart efter ferien

5. januar 2015

Nøj, hvor var det dejligt at komme fra ferie og kun have 2 mails i indbakken. Det er dælendytme mange mange år siden jeg har prøvet det sidst. Det er en af de forskelle jeg kan mærke ved at være startet i et nyt firma, men et helt anden kundesegment. Derfor kunne vi alle stille og roligt starte op lige høre hvad vi hver i sær har lavet i ferien. Jeg fik bestilt en masse grej til mig selv og eller startede hvor jeg slap inden ferien. Fedt!

Nu sidder jeg herhjemme og drikker te og lytter til lidt soft jazz. Mandagen og en ny uge er startet mere end godt og om lidt kommer manden hjem.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pernille 5. januar 2015 at 22:02

  Det lyder dejligt 🙂

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 07:21

   Det var det bestemt også 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 7. januar 2015 at 09:28

  Det lyder som en arbejdsdag jeg kun ønsker mig. Har i haft lukket i de 14 dage?

  Hverdagen er skøn med al sin regelmæssighed etc. Jeg elsker det. Bare den er afbrudt af helligdage, weekender, små og større ferier, hvor der bliver ladet op. Roen, intimitet etc. vinder indpas.

  • Reply Catarina 7. januar 2015 at 18:04

   Ja, vi havde lukket i alle 14 dage og dermed, vendte alle tilbage med masser af overskud på kontoen. 😀
   Jeg elsker at jeg ikke får tusindevis af mails når ejg er væk, det gør det lidt “sjovere” at komme retur efter en ferie. 😉

  Skriv gerne en kommentar