God opstart efter ferien

5. januar 2015

Nøj, hvor var det dejligt at komme fra ferie og kun have 2 mails i indbakken. Det er dælendytme mange mange år siden jeg har prøvet det sidst. Det er en af de forskelle jeg kan mærke ved at være startet i et nyt firma, men et helt anden kundesegment. Derfor kunne vi alle stille og roligt starte op lige høre hvad vi hver i sær har lavet i ferien. Jeg fik bestilt en masse grej til mig selv og eller startede hvor jeg slap inden ferien. Fedt!

Nu sidder jeg herhjemme og drikker te og lytter til lidt soft jazz. Mandagen og en ny uge er startet mere end godt og om lidt kommer manden hjem.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Pernille 5. januar 2015 at 22:02

  Det lyder dejligt 🙂

  • Reply Catarina 6. januar 2015 at 07:21

   Det var det bestemt også 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 7. januar 2015 at 09:28

  Det lyder som en arbejdsdag jeg kun ønsker mig. Har i haft lukket i de 14 dage?

  Hverdagen er skøn med al sin regelmæssighed etc. Jeg elsker det. Bare den er afbrudt af helligdage, weekender, små og større ferier, hvor der bliver ladet op. Roen, intimitet etc. vinder indpas.

  • Reply Catarina 7. januar 2015 at 18:04

   Ja, vi havde lukket i alle 14 dage og dermed, vendte alle tilbage med masser af overskud på kontoen. 😀
   Jeg elsker at jeg ikke får tusindevis af mails når ejg er væk, det gør det lidt “sjovere” at komme retur efter en ferie. 😉

  Skriv en kommentar