Menu
Livet / Teknologi

Grejdag

…eler hvordan jeg elsker at få ny “legetøj”. I dag kom Bring med to store kolli til kontoret og de var begge til mig. Men det vidste jeg godt, for jeg bestilte en masse elektronik til mig selv i i går. I den ene var der en dejlig stor skærm, og i den anden en masse andet tilbehør.

dell-professional-p2714h-27tomme-1920-x-1080-8ms

Det meste er allerede installeret og jeg har taget det i brug på jobbet. Musnen er bare for lækker, meget mere lækker end den jeg har herhjemme og som jeg har brugt midlertidig på kontoret.

wacom-intuos-pro-small

apple-thunderbolt-to-gigabit-ethernet-adapterDerudover, fik jeg også et netværksstik (og nogle andre kabler), så jeg nu får glæde af det hurtige fibernet jo kontoret. Indtil nu har jeg kørt trådløst og det er altså ikke altid det virker optimalt. En af de arbejdsopgaver jeg skal have kikket på på et tidspunkt.

Men det aller beste, for der er jo en enkelt ting som er mere lækker end de andre, i hvertfald for mig, er en mega stor harddisk. Hele 960 gb som nu skal erstatte min 256 gb som pt. sidder i min MacBook Pro 13″ Retina.

965990_3__62234-3Alt

20-510-007-TSSelve_disken

IMG_4848
~Tænk at 960 gb kan fylde så lidt.

Det smarte ved denne er, at alt havd du skal bruge af skruetrækkere ect. er med i kassen og så er det super let at overføre alle data fra den gamle, men ikke nok med det, så medfølger der også en lille metalæske, som passer i designet til Mac og deri, kan jeg, når jeg har overført dataerne til den nye, sætte den gamle i, og derved bruge den som ekstern harddisk. Super fedt.

Nu vil jeg lukke maskine ned og så eller komme igang med skruetrækkerene.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle K.
  6. januar 2015 at 16:19

  Tillykke med alle de über-lækre ting 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. januar 2015 at 18:06

   Mega Helle og jeg er super glad for at have noget grej der bare spiller. 😀

   Reply
 • Mette
  6. januar 2015 at 16:21

  Det er herligt med nyt legetøj. Jeg sidder i en afdeling, hvor det nye grej testes og indimellem falder der lidt af til mig også 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. januar 2015 at 18:07

   Det er da en fed afdeling at sidde i Mette og dejligt der også falder lidt af til dig. 😀
   Nu er jeg oppe og kører igen og det tog ikke mere end 15 minutter at klone hele disken og alle indstillinger. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  7. januar 2015 at 09:37

  Det er vidunderligt med grej der virker. Og den funktion du bestrider der det langt vigtigere og dog, ved der bliver arbejdet på at få fibernet på mit arbejde, alt er jo online i dag, og når vi sidder flere på, så selv det at rette en adresse, finde en debitor, en kreditor, kan tage en krig. Tålmodighed er en dyd. Så uanset grej, så er det fibernet der kan løse en stor del for mig.

  God fornøjelse med al dit fine legetøj 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. januar 2015 at 18:07

   Det er det nemlig Karin og når det så gør selve arbejdet lettere, er det jo bare fedt. 😀
   Jeg kan se at vi på arbejdspladsen har en hastighed 4 gange hurtigere end herhjemme og det er altså ret meget – men vi savner det altså ikke så meget herhjemme, eller jeg gad godt, are fordi, men vi har ikke brug for det. 😉

   Reply

Skriv en kommentar