Menu
Teknologi

Noget af det letteste

…. jeg nogensinde har gjort ved en computer. Jeg fik skiftet hardisken fra en 256 gb til en 960 gb og det helt uden at ryste på hænderne. Hele baduljen tog 25 min. og det incl. 15 minutters total clone. Da jeg satte den nye disk i og tændte for maskinen, var ALLE indstillinger som inden jeg begyndte.

IMG_4849

IMG_4851

Hvis du skal have en større harddisk i din MacBook Pro, kan jeg virkelig godt anbefale Transcend’s JetDrive™. 🙂

7 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. januar 2015 at 09:46

  Kort før jul lærte jeg lidt omkring hvilke pc der har ssd harddiske. Det er jo langt fra alle. Dog er det generelt for AIR, men ikke alle Retina, dog er det for 13´. Og ja, jeg lærte også at det er muligt selv at skifte dem.
  Jeg sidder ofte med forsikringstager, der er blevet informeret om at deres produkt er totalskadet, når de så spørger ind til om det er muligt at få informationerne, der ligger derpå, så er det rart at vide lidt omkring ssd, hdd etc. for teknikkerne arbejder i forkortelser, og her sidder regnskabssassistenten så og siger fisk, dog skal jeg også passe på med at vide for meget, for så når jeg jo ikke mine egne opgaver. Det er en svær balancegang.:-)

  Hjertelig tillykke med alle dine dejlige Gb 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. januar 2015 at 18:10

   Det er bestemt ikke alle der kan få dem i, og der findes jo masser af forskellige SSD’er altså de fysiske mål, jeg havde undersøgt hvilken jeg kunne bruge til min Mac, inden jeg bestilte den og der er ikke så mange forskellige at vælge imellem, når det kommer til Mac. Men jeg har en anden ekstern som er en helt anden størelse, som slet ikke passer ind i en mac, men kan snildt bruges i en almindelig Windows. 😀
   Kan godt forestille mig at du skal balancere end del, for man skal jo heller ikke give udtryk for at noget kan lykkes og så kan det ikke lige præcis på den model.

   Reply
 • jonna
  7. januar 2015 at 14:41

  Det må väre rigtig dejlig at ha forstand på den slags, jeg er bare en klovn til den slags.

  Reply
  • Catarina
   7. januar 2015 at 18:11

   Sådan har jeg altid været og lige fra min første computer, som var en Amiga, har ejg selv pillet alt fra hinanden og sat nye ting i. Og her taler vi om 1992. 😉 Jeg er vist en nørd. 😀

   Reply
 • Celena
  8. januar 2015 at 11:54

  You are really clever! I am lucky if I can press the start button on my computer 😉

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2015 at 13:06

   Hi hi, some times I think that I was born with at “mechanical” brain, cause it all is relative simple for me. 😉

   Reply
 • […] dem og den 256 SSD, som den var født med, og som jeg stadig havde efter jeg opgraderede den til en 960 GB SSD, sidste januar, kunne sættes i og måske starte det hele op. Det blev de to ekspedienter enige med sig selv om […]

  Reply

Skriv en kommentar