Det kan jeg da sagtens

8. januar 2015

Nogle gange tager jeg altså munden for fuld. I går sad Søren og jeg og snakkede om, at nogle at de store stykker brænde, skulle kløves lidt op. Jeg sage kækt, at så snart jeg kom hjem fra job (jeg er før hjemme end ham) skulle jeg da nok starte lidt på det.

Da jeg kom hjem, lavede jeg lige en hurtig kop te og begav mig så ellers ud for at kløve lidt brænde. Jeg har jo set både Søren og folk på film gøre det og det ser jo ud til at det mere eller mindre er øksen der klare sagen, så det kunne jeg hurtigt få klaret.

D71_6158

Ha ha, jeg skulle blive klogere. Jeg kunne da ikke sådan lige få den flækket og måtte ud i at tage lidt af gangen, så i stedet for at kløve den midt igennem, blev den flækket 4 gange sådan fra siderne af. Og det var så sandelig ikke i første hug de stykker kom af. To brændeknuder blev det til og det er mine sidste knuder. For helt ærligt, så ka’ jeg skutte finde ud af det og gider altså heller ikke lære det. Bum. 😕
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

13 kommentar

 • Reply Mette 8. januar 2015 at 16:27

  Som Pippi siger: Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert! 🙂

  • Reply Catarina 8. januar 2015 at 17:25

   Hæ hæ, præcis sådan tænkte jeg 😆

 • Reply Helle K. 8. januar 2015 at 17:06

  Det er hårdt arbejde, at få varmen 🙂 – jeg har prøvet, dengang jeg kunne, men det har aldrig været min spidskompetence, så det får Lasse lov til.

  • Reply Catarina 8. januar 2015 at 17:27

   Det nåede ikke som sådan at blive hårdt, da jeg opgav inden. 😉 Men det er helt klart Sørens job fra nu af. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 9. januar 2015 at 08:06

  Da jeg boede sammen med min ex fyrede vi udelukkende med fastbrændsel. så det at kløve var en jævnlig begivenhed, heldigvis var der plads til en kløvemaskine. Sådan en rigtig Storm P løsning, så jeg skulle bare ligge parat og hive i et håndtag.

  Tankerne kommer forbi funktionel, CrossFit eller lignende, mon det er samme bevægelse som det at slå på traktordæk, altså det at kløve manuelt.

  Sætningen – Jeg kan hvad jeg vil – hm……. Det er tilladt at sige det vil jeg ikke 🙂

  Jeg kan lære det, men vil ikke. Der skal også være opgaver til andre, der vil spare kontigenten i træningscenteret 🙂

  • Reply Catarina 9. januar 2015 at 16:04

   Sådan en kløvemaskine ville sikkert gøre det hele noget lettere, men med en økse og en smule bange for at jeg skulle komme til at ramme mine ben, så stoppede jeg.

   Jeg tænker præcis som du, at der er nogle ting jeg kan/skal lave og så er der andre som jeg kan springe over og overlade til ekspertisen. 😀

 • Reply Lise 9. januar 2015 at 09:44

  😄😄😄
  Ihh hvordan får du så fine runde kanter på dine billeder?

  • Reply Catarina 9. januar 2015 at 16:05

   Der er flere måder at gøre det på, bl.a. Photoshop, men jeg har en kode som jeg har smidt ind i mit stylesheet som gør det automatisk. Søg her på bloggen, så finder du den. 😀

 • Reply Celena 9. januar 2015 at 12:04

  I could send you a lumberjack shirt… maybe it will help 😉

  • Reply Catarina 9. januar 2015 at 16:06

   Hi hi, it that works and you can guarantee it, then I would love one. :mrgreen:

 • Reply Pernille 12. januar 2015 at 18:35

  Næh, der er også nogen ting jeg sagtens kan leve uden at kunne… selvom jeg plejer at mene jeg kan det hele 🙂

  • Reply Catarina 12. januar 2015 at 19:28

   Hi hi, jeg plejer at sige det samme, men her måtte jeg give fortabt. 😛

 • Reply Hvor der er vilje er der vej – Catarina 23. januar 2015 at 16:18

  […] man kan hvad man vil. For små 14 dage siden skrev jeg om mit første forsøg med at hugge brænde og som bekendt, så var det bestemt ikke nogen susses. I dag da jeg havde gjort hytten ren og alt […]

 • Skriv en kommentar