Menu
Familieliv

Længe leve lørdag

I dag er skal den store bil til syn og det er, ligesom det at kløve brænde, er Søren job. Så nu sidder jeg og hygger lidt for mig selv. Rengøringen er klaret her i løbet af ugen og det eneste jeg lige har svunget mig op til er, at hive sengetøjet at sengen og sat vaskemaskinen igang. Inden længe er det rent, tørt og velduftende, og klar til at komme tilbage på sengen.

D71_6162

Men inden det når dertil, vil jeg lige lave mig en kop te mere og så ellers surfe lidt på nettet, inden radioen stilles ind på Mads & Monopolet, den første af slagsen her i 2015. Længe leve en lørdag uden planer, hvor jeg bare kan tøffe rundt i slaskebukser og en for alt stor T-Shirt.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  10. januar 2015 at 08:13

  Hvilken hyggelig lørdag du har i vente <3
  Her begynder jeg at fornemme Egon, Dagmar var barsk, heldigvis ingen skader i det Midt og Vestjyske iflg. den lokale radio . Her i formiddag vil jeg med bettemanden til babysvømning, farmand tager i træningscenteret, da weekenden står i Less Mills, og da han er instruktør skal han vise ansigt 😉 Det bliver anden gang han er afsted 🙂 Der er taget billeder fra første gang, men de kommer først engang i næste uge, de bliver taget af en der er på stedet.
  Ønsker dig/jer en vidunderlig weekend/lørdag.

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2015 at 09:31

   vi er også ved at kunne mærke Egon og han hyler godt udenfor. Her var Dagmar heller ikke slem og jeg har ikke hørt at hun har ødelagt noget på Fyn, hun minder mest om den omgang blæst som vi fik her i december.
   Det lyder også som en helt vidunderlig lørdag du har i vente, med sådan en omgang babysvømning (husk at tage billeder). Det bliver faktisk en trænings lørdag for jer alle, da I alle har en særdeles aktiv dag i dag. 😉
   I må alle have en fantastisk og aktiv lørdag og pas på når I går udenfor, der kan jo komme et eller andet flyvende.

   Reply
 • Susanne
  10. januar 2015 at 08:15

  Lyder som en ganske fornuftig lørdag, her bliver den også ganske fredelig da Sara stadig er syg med smerter i maven når hun spiser noget. Lidt træls for vi har prøvet alt og indtil videre er det kun yoghurt der kan spises i meget små portioner, og hun er træt af yoghurt nu. Håber du får en dejlig weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2015 at 09:33

   Der kommer helt sikkert til at ske et eller andet, men der er ingen planer og det er det jeg holder af indimellem.
   Øv med Sara, du må ønske hende rigtig god bedring og hvis det fortsætter, så synes jeg da at I lige må konsultere lægen, for hun må da ikke gå sådan for lang tid.
   God weekend til alle jer. 😀

   Reply

Skriv en kommentar