Menu
Livet

Der går ikke en dag uden

D71_6965

Jeg synes det er alt for blæsende og slet ikke spor vinteragtigt. Forstået på den måde, at jeg savner sneen, frosten og solen, så her kan blive noget lysere. Det her grumsede grå og mørke er altså ikke mig.

Det første jeg gør så snart jeg har kastet tasker og overtøj fra mig, er at tænde op i brændeovnen. Sådan en fætter gør altså at det er til at holde ud, rent visuelt. At den så også luner ekstra, gør bestemt ikke noget.

Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til lysere tider, om det så er den der sne og frost, eller bare foråret, det er en smule ligegyldigt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Rikke
  12. januar 2015 at 21:37

  Jeg ved lige hvordan du har det, det er nu ikke fordi jeg glæder mig til sneen, hvis den skulle komme. Ser mere frem til forår, med grønne spirer og solens stråler, der skinner dejligt.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2015 at 07:21

   Uha ja foråret ser jeg bestemt også frem til, men der går vist en rum tid til vi når dertil 😉 Men lidt sne ville pynte gevaldigt lige nu. 😉
   Og så glæder jeg mig virkelig til det bliver sommer og dejligt varmt.

   Reply
 • Celena
  13. januar 2015 at 00:52

  How cosy! Hope you had a good day 🙂
  PS: you can have our snow!

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2015 at 07:22

   Please send some of the withe stuff over here – just for at couple og weeks 😀
   Have a lovely week Celena.

   Reply
 • Layoni
  13. januar 2015 at 05:51

  Er bare så eeeenig med dig, for det blæsende, stormende og deprimerende og hujende blæsevejr, er da snart ikke til at holde ud mere, men her har vi også gang i brændeovnen næsten i døgndrift, for det er virkelig det eneste opløftende i denne tid 🙂 god tirsdag til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2015 at 07:24

   Dete r næsten ikke til at holde ud for tiden. Jeg har det sådan, at jeg synes januar er alt for lang, mørk og lige nu også for blæsende. Februar er heldigvis kort (i mit hovede) og så er det lige før det er forår.
   Du må også have en dejlig tirsdag og forhåbentlig bliver du ike helt væk i mørket. 😉

   Reply
 • jonna
  13. januar 2015 at 14:59

  Har vist fär sagt at jeg misunder dig din brändeovn ,det er dejligt med dens lys og varme. Nå men det går da den rigtig vej og jeg savner ikke sne og når der er glat, går ikke så godt og så bange for at falde. Men mere lys ville väre rart.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2015 at 15:41

   Det er nemlig rigtig dejligt og lige nu sidder jeg igen her i stuen med udsigt til flammerne og lunen mærker jeg også smyg sig omkring min krop. 🙂
   Jeg svaner sneen så her kan blive lidt lysere, men hvis solen begynder at titte igennem uden at der kommer sne, så er den altså mere velkommen. Elsker forår og sommer, resten er jeg ikke specielt glad for. 😉

   Reply
 • Therese
  14. januar 2015 at 16:35

  Det samme gør jeg. Næsten hver morgen når Isaac og Oscar er sendt afsted, tænder jeg op i kakkelovnen. Jeg nyder varmen og den stille knitren. Det er også dejligt at Pascal ikke behøver at ha alt for mange lag tøj på, når han ligger og leger på sit tæppe 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2015 at 18:52

   Det er simpelthen bare så dejligt med lyden af sådan en brændeovn og ikke mindst den dejlige var der kommer hurtigt. Ikke fordi her er koldt, men det ekstra skud fra ovnen er altså fedt.
   Jeg kan godt forstå at du også tænder op om morgenen og I bare kan hygge med lunen og ligge med et tæppe nede på gulvet, uden at han skal have alt for meget tøj på, så kan han jo også lettere bevæge sig. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. februar 2015 at 09:39

  Januar er måneden hvor hyggen ved pejs, brændovn er et must. Her bliver det indpakning i dyne 😉

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2015 at 10:48

   Jeg ville også bruge dyner og tæpper, hvis jeg ikke havde brændeovn – for det er sådan noget en januar er bestemt til. 😀

   Reply

Skriv en kommentar