Menu
Livet

Hvad noget af januar går med

Frankrig

Herhjemme er vi så småt ved at om forår og ikke mindst hvor årets sommerferie skal gå hen. Vi er faktisk ret så enige om at, den nok kommer til at få til Frankrig. Men som de der læser med her ved, så lægger vi os næsten aldrig fast, for det er som regel vejret der bestemmer hvor vi tager hen.

Men vi kunne godt begge tænke os Frankrig for vi savner de gæstfrie franskmænd og ikke minds landet, som er så storslået på både natur, mad og vin.

Frankrig1

Vi har nogle fortrukne steder, så som Alsace, Bourgogne, Rhone og Provence. Men i løbet af fores snak herhjemme, er vi kommet til den overbevisning, at vi måske i år, vi lidt længere ind i landet. Ind i Limousine, Auvergne, Midt Pyrenæerne, eller deromkring.

Det er dejligt at snakke sommerferie og vide at der ligger oplevelser og venter forude og specielt er det dejligt på denne her årstid.

4 kommentar

 • Liselotte
  13. januar 2015 at 18:07

  Ja, vi ER jo solgt til den del af Frankrig, som du har kunnet læse de sidste par år. Den får min varmeste anbefaling 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2015 at 18:13

   Ja, jeg har jo læst dine beretninger og forrige år, snakkede vi også om det, så måske det bliver i år. 😀 Men solgt til Frankrig, er vi nu også 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 07:41

  Udlængsel efter sol, varme og stille vejr, og når du ligger de vidunderlige billeder op, så kan jeg fornemme hvad det er vi har i vente.

  Det bliver spændende hvor bilen forvilder sig hen, glæder mig allerede på dine/jeres vegne 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 10:53

   Vi glæder os og snakker meget om at vi virkelig gerne vil til Frankrig igen og håber vejret bliver efter det, for det er jo helt og holden vejret der bestemmer hvor bilen kører os hen 😀

   Reply

Skriv en kommentar