Menu
Livet

Måske jeg skal snuppe pindende

Selvom jeg i december proklamerede at nu var det altså slut med hjemmestrikkede hjemmesko i lang tid, ja så tror jeg, at jeg igen bliver nød til at strikke et par eller to. For min egne er ved at være slidt i nedenunder, så slidt at der nu er kommet fler små huller.

D71_6975

Mit eneste problem er, at jeg ikke har mere sort og skal nu kikke i det lille garnlager, om der er noget jeg vil bruge til sådan et par eller to.

8 kommentar

 • Catarina
  18. januar 2015 at 13:20

  Til Merete
  Efter at jeg var nød til at reinstallere hel mit site, er din kommentar “Catarina, du skal komme latex under dine hjemmestrikket sutsko. Så holder de længere. Du kan også sy en sål på
  God weekend” desværre røget, men jeg takker for ideen og jeg har bestilt sådan en omgang latex. 😀

  Reply
 • Celena
  18. januar 2015 at 15:51

  Well worn! I am sure that they were cosy 😉

  Reply
  • Catarina
   18. januar 2015 at 16:16

   They are sooo cosy and comfi and I rely love them, if its possible to love slippers. 😉

   Reply
 • Pernille
  18. januar 2015 at 17:55

  Huller betyder at de bliver brugt, og det er nok den største kompliment en strikker kan få. Også når brugen er klaret af en selv 🙂
  Jeg ville også overveje en sål af en art. Der er jo ingen grund til at strikke mere end nødvendigt.

  Reply
  • Catarina
   18. januar 2015 at 19:13

   Ja og det er de i den grad og jeg tror aldrigjeg vil have andre slags end dem her, for de er dejlig lune uden at være for varme og så er de super lette at have på fødderne. 😀 Jeg har nu bestilt sådan noget til at smører nedenunder, så de næste holder forhåbentlig længere. 😀

   Reply
 • Ha….er var 84 gram – Catarina
  19. januar 2015 at 18:44

  […] heldig. Og i dag var vist en af de gange. Jeg skal jo have strikket et par hjemmesutter igen, nu de andre er blevet slidt. Da jeg i eftermiddags kom hjem fra job, kikkede jeg i mit garnlager efter noget garn der kunne […]

  Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:16

  Jeg har nogle sokker der også trænger til enten udskiftning eller en gammeldags stopning.

  Har desværre ingen ideer til at styrke dine hjemmefutter udover det at du har en følgetråd med til bunden hvor der indgår nylon, husker det fulgte med til Froehlich strømpegarn, og kan se det stadig følger med. Den var som hælforstærker.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 11:02

   Ahh, det er selvfølgelig også en måde at gøre det på – men den er vist ikke så lige til og let som bare at strikke derud af 😉

   Reply

Skriv en kommentar