Menu
Bloggeriet

Søndag med op- og ned tur

D71_6983

…rent blog mæssigt. Jeg havde fået lavet så meget ged i mit thema at overskriften ikke længere var centreret, kommentarerne under indlæggene og billeder/teksterne ‘I samme genre’ ikke ville blive samme størrelse som selve indlægget, jeg kan godt lide at de flugter indlægget i bredden og ikke flagre ud til højre.

Til sidst var der ingen anden udvej, end at få mit webhotel til at lave en gendannelse fra natte til i lørdag, for at komme op at kører igen. Først snuppede de den forkerte backup, så alt var tilbage til den 1. november 2014, der blev jeg godt nog lidt svedt, men det fik de dog rettet, også selvom det tog lidt længere tid, end de regnede med. Det eneste der nu mangler, er det lille indlæg jeg skrev i går om roderiet her på blogen. Men det gør ikke noget.

Og alt det bøvl bare fordi jeg ville rette et par småting, samt lige gøre bloggen 5px bredere (men heller ikke så bred at jeg I skal scrolle til siden, når I bruger jeres iPad/tablet, til at se siden her på, jeg hader nemlig selv at skulle scrolle til siden for at læse diverse sider og blogs på min iPad.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Mette
  18. januar 2015 at 16:18

  Jeg nåede to strandture mens du var væk 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. januar 2015 at 16:38

   Hi hi, det lyder ikke så ringe, men jeg har heldigvis også lavet andet 😉 For ellers var jeg blevet bims og havde slet ikke kunne holde ud at tage på arbejde i morgen 😀

   Reply
 • Pernille
  18. januar 2015 at 17:53

  Godt der er mulighed for gendannelse, når nyt skal prøves af og dybt vand pludselig er en realitet.
  Jeg kan heller ikke lide at scrolle til siden. Dengang jeg for mange år siden lærte webdesign, var det en af min lærers kæpheste – siden må aldrig være bredere, end den kan være på en skærm med den mindst brugte opløsning 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. januar 2015 at 19:10

   Ja, for pokker da – ellers havde jeg skisme fået grå hår i hovedet inden weekenden var omme. 😀
   Nogle gange tror jeg åbenbart at jeg kan mere end jeg kan – til tider er det godt, men nogle gange er det ikke så smart. 😕
   Og du har helt ret Pernille – sådan har jeg også altid synes det skulle være og det er vist efterhånden almen viden skulle man tro, men det er det så ikke for alle sider. 🙁

   Reply
 • Mette
  18. januar 2015 at 18:38

  Enig med Pernille – og der må heller aldrig være mere end tre klik til en information 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. januar 2015 at 19:13

   Det er nemlig så rigtigt Mette. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 11:06

  Jeg opdagede jo ikke alt dit roderi – Dejligt det hele er tilbage til der hvor du begyndte, så det er minimalt du mistede. Fantastisk med backup løsningen. Og dejligt du kunne få hjælp 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 14:39

   Det varede heller ikke så længe, men det var lidt træls da siet var oppe igen og så opdage at der manglede et par år. 😀
   Der er en super servsce hos i123 og jeg flytter heller ikke sådan lige hotel. Har faktisk også betalt indtil 2020 😀

   Reply

Skriv en kommentar