Menu
Livet

På restaurant

Desværre er det sandt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Tina Liel
  28. januar 2015 at 12:36

  Åh det var en af de gode og desværre også sande. Her har vi indført at der er en kurv hvor mobiltelefonerne kommes i under shabbatmiddagen. Der er vi mange samlet og det var ved at tage overhånd. Godt trick! Svigermor deler dem så ud når alle skal hjem.

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2015 at 15:42

   Ja, jeg kan godt huske at din svigermor bruger det “trick” og der er super at hun har indført det. Vi har også regler og har altid haft det, så her er det normalt ikke at have telefoner eller andet elektronisk ved bordet. Desværre ser jeg mange børne familier, bruge nettop det at have en iPad med ved middagsbordet. En dårlig undskyldning for ikke at tale med barnet og med hinanden.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:53

  Det er trist det er blevet sådan. Her i familien var der regler, og det har gjort godt nu de er voksne.

  Da yngste og svigersønnen var på deres første rigtige ud at spise date (de mødtes i Fitnessdk Holstebro), valgte de en af de lidt bedre resturanter her i byen. Ved nabobordet sad 2 kvinder (veninder), alderen blev vurderet til at være i 50 erne, smartephones var alt overskyggende, ikke kun lige et par billeder, men fra de kom til de gik, og lyden var ikke slået fra, og ikke nok med det, så ringede de op, og blev ringet op. Yngste følte maden smagte mindre godt, grundet den uro ved nabobordet.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 11:26

   jeg har også oplevet at sidde et sted hvor folk taler i telefon eller sidder med den uden at tage henyn til andre og det er bestemt ikke noget jeg bryder mig om og jeg har besluttet, at det vil jeg ikke finde mig i, så fremover vi jeg sige det, hvis jeg føler mig generet. Bum.

   Reply
   • Karin Abildhauge
    8. februar 2015 at 15:11

    Super ide, den tager jeg til mig 🙂

    Reply
    • Catarina
     15. februar 2015 at 13:04

     Det gør du bare Karin 😀

     Reply

Skriv en kommentar