Menu
Familieliv

Det var ikke lang tid det holdt smukt

Det var godt jeg nåede at nyde den smukke morgen vi havde her på Fyn, for nu vælter sneen da ned. Forhåbentlig bliver den afløst af tø og smukt vejr lige om lidt.

D71_7051

For ærligtalt, så må vinteren godt slutte nu. Ikk’? 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  1. februar 2015 at 13:19

  Maybe you are starting to understand how I feel? 😉

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2015 at 13:21

   I am Celena -now where its February, I don’t any more snow. 😉

   Reply
 • Pernille
  1. februar 2015 at 21:31

  Jeg gider godt mere vinter. Men så skal det også være rigtig vinter med sne og kolde næser… Alt det andet kan godt pakke sammen 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. februar 2015 at 06:19

   Det skulle have kommet for et par måneder siden, eller bare i starten af januar, så var det mere end velkommen, men ikke nu. Nu begynder havelivet at trække i mig og bare tanken om de mange timer derude, gør mig glad. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 09:19

  Februar er en vintermåned. Derfor er det okay med sne og frost. Vil dog hellere have forår og sommer, som jeg så ofte har sagt/skrevet.
  Læste et sted (glemte at gemme det – desværre) noget med det gode positive husket alt for kort, hvor det negative lagres i meget længere tid i hukommelsen. Fik kun lige overskriften ind, nåede ikke at læse videre, desværre. Jeg var ikke helt enig da jeg så det, dog kan jeg godt følge det, når emnet er vejret. især for en som mig der higer efter sol, varme og stille vind.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 14:04

   Det samme vil jeg Karin, men det ved du jo. 😉
   Jeg synes netop det er omvendt, jeg husker mere det p´positive end det negative og hvis jeg tænker tilbage i tiden, er det også det positive jeg husker, selvom jeg have noget negativt i en given situation, så husker jeg kun det positive fra samme. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar