Velkommen til korte og lyse februar

1. februar 2015

D71_7045

Hold nu op hvor har jeg altså glædet mig til, at lange mørke januar skulle slutte og dejlige korte februar skulle starte. Jeg ved ikke hvorfor jeg har et sådan et anstrengt forhold til januar, det er ikke sådan at jeg har vinterdepressioner eller noget i den stil. Men jeg synes bare, at januar er så forfærdelig lang, mørk og ingen ende vil tage. Så snart det bliver februar, så føler jeg, at foråret og sommeren er inden for rækkeviede og verdenen vågner op fra vinterdvalen.

D71_7040

I dag er det 1. februar og dermed er der kun én måned til at foråret, i følge kalenderen, starter. Og dagen er startet smukt, med masser af sol og blå himmel. Jeg glædes over den smukke sarte lyseblå som himlen har antaget og jeg glædes over, at det er søndag med tid til nydesle og alt det andet en søndag også indeholder.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 1. februar 2015 at 11:58

  Sådan har jeg det også med januar, uden at lide af de vinterdepressioner,som mange døjer med…tit får jeg lyst til at købe nyt tøj i januar, irriteres så over, at det er udsalgsvarer der hænger i butikkerne…men i februar sker der noget…ind kommer forårstøjet , juhuu 🙂

  • Reply Catarina 1. februar 2015 at 12:27

   Åhh ja, forårstøjet.. det havde jeg helt glemt. 😀 Det bliver så dejligt at kunne shoppe lette tekstiler igen og bare det at vi inden længe heller ikke behøver at have så meget tøj på når vi bevæger os udenfor, bliver dejligt. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 8. februar 2015 at 09:12

  Jeg kan mærke februar er begyndt at virke på mig, lyset har fået bjørnen i mig til at kigge frem, bare sådan titte lidt ud.

  Der er ikke så langt igen til vi kan finde de lette hansker frem og ikke skal huske huen 🙂

  • Reply Catarina 8. februar 2015 at 13:25

   Ja, nu er den værste måned overstå og foråret er lige på trapperne. 🙂 Dejligt at du er ved at komme ud af bjørnehiet. 🙂
   Lige om lidt kan vi smide alt det varme tøj og iføre os lette gevandter. Skønt 😀

  Skriv gerne en kommentar