Menu
Livet

Der er helt og aldeles ro på

D71_7064

Her er der ikke nogen der behøver at trække i håndbremsen eller stoppe hjulenes drejene rundt. De sidste mange måneder har jeg haft en dejlig indre ro og inden travlhed. Det er ikke fordi jeg ikke har en del at lave, men der er bare en anden ro på. Og specielt her i det nye år, men min arbejdstid på kun 30 timer, føler jeg, at jeg jeg meget mere overskud og dagen er længere ned normalt. Og ja, det er den jo også, når jeg har 7 timer mindre arbejdstid end normalt. Men på trods af det, så er det altså dejligt, at jeg har den indre ro, som også er med til at dagene kører med overskud og specielt i et andet tempo end tidligere.

Der er tid til at dagdrømme, og tid til at tage sig af alle de andre tanker der melder sig i løbet af en dag. Alt det, har selvfølgelig også noget at gøre med, at der ingen små børn er hjemme mere, og at jeg selv er blevet ældre og ikke stille de store krav til mig selv, eller mine omgivelser. Det at jeg ikke tager tingene så tungt, men mere bruger ordet pyt, når der er noget der irritere mig, og som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved, hjælper selvfølgelig også på overskuddet.

Nu er Søren kommet hjem og det er vist tid til te, kaffe og lidt småsnakken med ham.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 09:32

  Det er så godt til dig. Du fortjener at have overskud til det vigtigste, nemlig at tage hånd om sig selv. Det er nemlig kun dig der kan mærke, føle hvordan det er at være i din krop/sjæl.
  Pas godt på dig selv 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 14:09

   Tak Karin. 🙂
   Det er nemlig det man skal huske, at tage sig tid til én selv for på den måde er der også overskud til andre. 😀
   jeg er vild med den arbejdstid, der giver mere tid til mig selv og dermed også Søren og jeg sammen 😀

   Reply

Skriv en kommentar