Menu
Livet

Blondinedum… eller noget

Nogle gange er det som om at jeg bare ikke tænker mig om inden jeg kaster mig ud i huslige opgaver.
Her i morges da jeg stod op, tænkte jeg at i dag ville jeg altså have afrimet den lille fryser vi har heroppe i huset. Så jeg skyndte mig at sætte en gryde med vand til at koge. Da vandet kogte, hev jeg de 4 skuffer ud af fryseren og satte gryden ind.

D71_7189

Efter en halv time, skulle den ud og jeg kunne gøre fryseren ren. Men nej, det skulle jeg så ikke. For jeg klovn havde jo ikke fået slukket fryseren da jeg satte gryden ind og derfor kørte den på højtryk da jeg kom derud. 😕
Nu er der gryden igen sat ind i fryseren, som denne gang er slukket, så inden længe burde jeg vel kunne gøre den ren.

Måske jeg skulle have blevet i sengen lidt længere.

12 kommentar

 • Yt
  14. februar 2015 at 08:44

  Lyder som noget der også kunne være sket her i huset 😊

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 09:57

   Hi hi, så er jeg da heldigvis ikke alene 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. februar 2015 at 09:29

  Ved ikke om du behøvede at blive i sengen, men måske skulle du have skruet ned for tempoet 🙂

  Hi Hi Hi

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 10:07

   Hi hi, ja, det havde nok været bedst. Heldigvis havde den kun stået sådan i en halv time inden jeg opdagede det. 😀
   Nu er den afrimet, afvasket og alt er atter på plads derinde. 🙂

   Reply
 • Susanne
  14. februar 2015 at 09:50

  Det er jeg næsten sikker på de fleste af os har prøvet, så du er altså ikke mere blondinedum end de fleste af os andre 😉

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 10:18

   Hi hi, tak skal du have søde, du gjorde lige min lørdag ret så meget bedre. 😀

   Reply
 • Layoni
  14. februar 2015 at 10:12

  He he Catarina. Den prøvede jeg også, så da den gamle fryser ikke ku’ mere, så blev der indkøbt en NOFROST fryser, og det er mit bedste køb af fryser jeg nogensinde har gjort 🙂 behøver ikke spekulere mere på alt det bøvl med at afrime 🙂 god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 10:22

   Aii, en fryser der ikke skal afrimes…. det vidste jeg slet ikke fantes. 😀 Sådan en bliver min næste fryser, for jeg gider da heller ikke det bøvl, men det skal jo gøres mindst et par gange om året. 😉
   Tak for tippet Layoni og rigtig god weekend til dig. 😀

   Reply
 • Layoni
  14. februar 2015 at 14:57

  IIh hvor dejligt jeg ku’ komme med et godt tip 🙂 og jeg kan godt sige dig du bestemt ikke vil fortryde købet af sådan et vidunder. Den er heller ikke så dyr mere, og elgiganten har dem på tilbud engang imellem 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 16:18

   Jeg har faktisk kikke på den efter du skrev din kommenta og ja jeg kan se at de ikke er væsentlig dyrere end andre frysere og det de bruger i strøm, er godt nok mere her og nu, men på den lange bane går de lige op. 😀
   Så nå en af vores ryger (jeg skifter ikke noget ud der virker) så skal vi have sådan én. 🙂

   Reply
 • Celena
  14. februar 2015 at 19:43

  Tid til en anden kop kaffe? 😉

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 19:57

   Hi hi, meby I should have started with one, before jumping from my bed and straight out doing the freezer 😛

   Reply

Skriv en kommentar