Menu
Livet

Sikke en receptions meneu

Arbejdsdagen sluttede i går med en reception hos naboen oppe på bakken. Og sikke en receprion. Eller maden var i hvertfald noget helt specielt og meget spændende. Det var den samme kok og han tram som også stod for julefrokosten i i firmaet. Og da firmaet forhandler frø, var temat omkring maden selvfølgelig frø, spire og masser af grønt.

IMG_4989

IMG_4983

IMG_4984IMG_4987

IMG_4988IMG_4990

IMG_4985

Det smagte rigtig fint selvom ejg synes af et par af retterne var lidt for milde og andre lidt for gennemtrlængende. Men sjovt at prøve en lidt anden mad og ikke mindst en reception, hvor man ikke skal gå rundt og jounglere med terlerken og glas, men kan sidde ned.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  18. februar 2015 at 12:44

  Hvor spændende at prøve noget der ikke er traditionelt.
  Receptioner er ikke en af mine favoritter, alle de mennesker, mange jeg ikke kender, og stå der med pindemadder og glas, hilse på, og så meget small talk. I går var der så en change for at nyde noget utraditionelt mad stille og roligt, måske giver det en helt anden stemning. Kunne forestille mig det virkede mere roligt, frem for de traditionelle receptioner.
  Dejligt at få pirret smagsløgene, og det på flere måder. chefkokken har da fået lov til at “lege” 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2015 at 16:21

   Det var en skøn oplevelse og bare det at man kan bruge spirene fra så mange forskellige grøntsager har jeg faktisk ikke tænkt over. 😀
   Da Styrbæk, stof og tortalte om manden, nævnet han også at de havde prøvet mange forskellige ting og haft spirer stående i alle vinduskarme, for t se hvad de kunne bruge og havd der kun skulle bruges som frø, feks, i brødet. 😀

   Reply
 • Celena
  19. februar 2015 at 12:13

  It all looks very….. um….. green! 😉 Hope it tasted good!

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2015 at 16:20

   Very green and very much different and tasty 😀

   Reply

Skriv en kommentar