Sikke en receptions meneu

18. februar 2015

Arbejdsdagen sluttede i går med en reception hos naboen oppe på bakken. Og sikke en receprion. Eller maden var i hvertfald noget helt specielt og meget spændende. Det var den samme kok og han tram som også stod for julefrokosten i i firmaet. Og da firmaet forhandler frø, var temat omkring maden selvfølgelig frø, spire og masser af grønt.

IMG_4989

IMG_4983

IMG_4984IMG_4987

IMG_4988IMG_4990

IMG_4985

Det smagte rigtig fint selvom ejg synes af et par af retterne var lidt for milde og andre lidt for gennemtrlængende. Men sjovt at prøve en lidt anden mad og ikke mindst en reception, hvor man ikke skal gå rundt og jounglere med terlerken og glas, men kan sidde ned.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 18. februar 2015 at 12:44

  Hvor spændende at prøve noget der ikke er traditionelt.
  Receptioner er ikke en af mine favoritter, alle de mennesker, mange jeg ikke kender, og stå der med pindemadder og glas, hilse på, og så meget small talk. I går var der så en change for at nyde noget utraditionelt mad stille og roligt, måske giver det en helt anden stemning. Kunne forestille mig det virkede mere roligt, frem for de traditionelle receptioner.
  Dejligt at få pirret smagsløgene, og det på flere måder. chefkokken har da fået lov til at “lege” 🙂

  • Reply Catarina 18. februar 2015 at 16:21

   Det var en skøn oplevelse og bare det at man kan bruge spirene fra så mange forskellige grøntsager har jeg faktisk ikke tænkt over. 😀
   Da Styrbæk, stof og tortalte om manden, nævnet han også at de havde prøvet mange forskellige ting og haft spirer stående i alle vinduskarme, for t se hvad de kunne bruge og havd der kun skulle bruges som frø, feks, i brødet. 😀

 • Reply Celena 19. februar 2015 at 12:13

  It all looks very….. um….. green! 😉 Hope it tasted good!

  • Reply Catarina 19. februar 2015 at 16:20

   Very green and very much different and tasty 😀

  Skriv en kommentar