Menu
Dagligdagen

Travle dage

D71_7316
~Billedet er fra i søndags.

Lige så hyggeligt og afslappende det var at have den lille Cleo her i weekenden, lige så hård er arbejdsugen startet. Og det kan mærkes. Jeg er ret så brugt når jeg lander herhjemme og mit hoved snurre. Jeg har, både mandag og tirsdag, været mødt til at møde ind en time før normalt og jeg er også blevet længere i den anden ende. I morgen er jeg igen nød til at møde ind en time før, for jeg har noget der skal være færdigt inden kl 8. Men til forskel fra i går og i dag, så jeg satser meget kraftigt på at gå til tiden i morgen. Så vil jeg se om ikke jeg kan finde lidt ekstra energi, så jeg kan få lavet lidt herhjemme. For så slipper vi jo for at gøre det i weekenden og kan dermed bare nyde hinandens selskab.

6 kommentar

 • Pernille
  24. februar 2015 at 21:55

  Jeg håber du finder tid, for det lyder bare som om weekenden vil velkommen uden de store gøremål 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2015 at 17:48

   Jeg har heldigvis haft lidt mere luft her i eftermiddags, men jeg her ikke fået lavet andet en af slappe af. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  24. februar 2015 at 22:32

  Pas nu godt på dig selv søde. Håber du finder tid gennem ugen, så weekenden kan blive en af dem der virkelig giver genopladning.
  Godt der kun er 3 dage tilbage 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2015 at 17:52

   Det skal jeg nok Karin, jer er bare lige inde i en periode, hvor opgaverne skal være færdig og det er sådan nogle opgaver, som jeg ikke bare lige kan få fra hånden. I dag gik jeg næsten til tiden og ville så have lavet noget herhjemme, men tiden blev i stedet brugt på igenting, ud over afslapning i det fri med te. Men det hjalp også på hovedet. 😀
   Ja, nu er weekenden inden for rækkeviede og jeg glæder mig.

   Reply
 • Celena
  25. februar 2015 at 12:16

  Weeks like that are terrible! I am sending you some “strength” thoughts! Having a glass of wine when I get home always helps a little bit 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2015 at 17:54

   Indeed they are and thank Good that there only is e couple of the left in this week. 😀
   I might copy your way of relaxing – I do indeed need it. 😉

   Reply

Skriv en kommentar