Intet kan sammenlignes med fredag

6. marts 2015

And

Der er nu noget ved fredag. Det der med, at man kommer hjem fra job og har meget af eftermiddagen fri og hele aftenen til at gøre lige hvad man lyst til, uden at skule tænke på, at der er noget der hedder arbejde de næste par dage. Jeg nyder at lande herhjemme og vide at tiden er min egen.

Når det så også er forår og vejrguderne lover smukt smukt vejr på søndag, så er det da bare fantastisk.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Susanne 6. marts 2015 at 18:44

  Jeg smiler lidt, når jeg læser om fredage, fridage og ferie. Nå jeg kigger i bakspejlet, kan jeg se, hvor meget tid man har brugt på, at ønske sig hen til de dage, dengang man gik på arbejde 😉
  Jeg var ikke bedre haha, og min bedste dag var også fredag, med tanke på to hele fridage 😉

  • Reply Catarina 8. marts 2015 at 17:30

   Jeg vil ikke sige at jeg ønsker mig hen til weekenden når ugen starter, men når vi når torsdag eftermiddag, så glæder mig i den grad til weekend og fredagen er bare den bedste fra to verdner, lidt arbejde og masser af fri. 😀

 • Reply Susanne 6. marts 2015 at 18:45

  Hov, jeg glemte lige at ønske god weekend!

  • Reply Catarina 8. marts 2015 at 17:31

   Mang tak og jeg håber også I har haft en dejlig en af slagsen 😀

 • Reply Karin Abildhauge 7. marts 2015 at 12:08

  Fredage er fantastiske. der er hele 2 fridage til at gøre lige det der har fundet vej til os. EF dagen som er en gammel talemåde om fredag, husker første gang udtrykket EF dagen kom til mig, blev jeg lidt rundforvirret, EU hed jo tidligere EF, og det fik jeg sammenkoblet på en eller anden måde, så jeg måtte lige have det skåret ud i pap og ind med skeer før jeg forstod 🙂

  Ønsker dig en fortsat god og fantastisk weekend.

  • Reply Catarina 8. marts 2015 at 17:34

   Det er så skønt at stå fredag morgen og vide, at om lidt er det weekend og specielt med den tid vi går i møde. Dagene i denne weekend er blevet brugt fornuftigt, med masser af tid til afslapning og små-snak med manden.
   Håber du har haft en vidunderlig weekend og har nydt at solen har kikket fem, også selvom jeg nu godt kunne have været at den blæst foruden. 😉

  Skriv en kommentar