Menu
Familieliv

Dagen startede og sluttede her

IMG_5110 copy

I dag skulle den store bil skifte fra vinterdæk til sommerdæk, så allerede kl 7:30 stof jeg ved forhandleren og afleverede bilen. Det tog lidt længere tid en hvad jeg normalt synes sådan et skift tager, men pyt med det. Jeg havde nemlig også lige også et spørgsmål omkring servicebogen.

Jeg synes nemlig der manglede et stempel i servicebogen fra november, hvor jeg var til service og fik ordnet bremser. Det service havde de så ikke lavet og jeg må indrømme at jeg blev noget lang i ansigtet. Jeg spurgte så hvornår det kunne blive lavet, for sådan noget skal bare være i orden i min verden. Det kunne det her i eftermiddags. Så over middag, kørte jeg endnu engang afsted med bilen og fik mig noget ventetid, i de ikke så charmerende omgivelser.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  19. marts 2015 at 07:55

  For mig må alt det omkring biler, det miljø hvor biler købes, og gøres i stand godt forblive hos mænd,jeg forstår ikke sproget etc. derfor fravælger jeg dette, og du skriver det så rigtigt med ikke så charmerende sted.

  Selvfølgelig skal det med servicebog etc være i orden, sådan havde jeg det også med min cykel, i dag er den så gammel at den ikke har bogen mere, men både forår og efterår betaler jeg rast væk for service.

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2015 at 16:15

   Hi hi, jeg er vist også der lidt af en nørd, og derfor irritere det mig at det ikke var ok. ;-(
   Dengang jeg boede inde i byen, ogkørte på cykel i alt slags vejr, kørte jeg den også til seervice et par gange om året. De fik lov til at tjekke alt og smører den. Det var rart at vide at den var “top tunet” inden den ene eller anden sæson. 😀

   Reply

Skriv en kommentar