Menu
Livet

Jeg blev ringet op

D71_7362

I går ringede telefonen, og jeg kunne ikke lige genkende nummeret, men da jeg havde sagt mit navn, kunne jeg straks høre, at det var min lille gartnermand fra planteskolen. Han ville som bare fortælle, at de hortensia jeg havde bestilt, var komet hjem og klar til afhentning.

Da jeg hentede dem jeg fik lige en klar “formaning” om, at jeg ikke måtte skulle plante dem i denne weekend, da de jo lover let frost og måske sne lørdag, det kan planterne, som allerede godt igang med små blade og nye skud, slet ikke klare. Godt så, det vil jeg så lade være med. Nu står de under det store udhæng og venter på bedre vejr.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  19. marts 2015 at 15:58

  Det bliver dejligt når du kan få dem plantet ud, dig er det godt du venter,de når jo ikke at “sætte” sig inden nattefrosten igen kommer forbi.
  Det er med at nyde dagen i dag, ser ud til der vil gå en rum tid før vi igen får 2 cifrede plus grader.
  Og lige en god weekend til dig, jeg har lige en arbejdsdag mere 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2015 at 16:23

   Ja, det var godt han sagde det, ellers havde jeg været igang med planterriet allerede i går, for jorden og bedet de skal være i er gjort klar til dem. 😀
   Dagen i dag har igen været en af de smukke og bare det at vi kan have døren stående lidt åben når vi lander herhjemme er fantastisk.
   Ja, nu er weekenden skudt i gang og jeg nyder at tænke på at jeg har hele tre dage med fri fri og mere fri på. 😀

   Reply

Skriv en kommentar