Torsdag er i dag fredag

19. marts 2015

D71_7364

Ugens sidste arbejdsdag er ved at blive skudt i gang og den startede altså noget så smukt, med en blodrød himmel og rimtågen hængende lavt. Jeg elsker at kunne vågne tidligt og specielt nu, hvor solen er tidligere oppe og dermed gør morgenerne ekstra smukke.

Godmorgen tordsag og, ikke at forglemme, weekend lige om lidt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 19. marts 2015 at 08:04

  Jeg venter med spænding, mine fingre er stadig krydset mht. vejret i morgen.
  Dejligt med en fridag i morngen 🙂
  Min uge er en 5 dags. uge, får så en anden uge der bliver en 3 dags, 🙂

  • Reply Catarina 19. marts 2015 at 16:17

   Uha, jeg er også spændt og jeg glæder mig til at se hvor meget det er muligt at få at se her på Fyn. 😉
   Dejligt at du sdåan kan mengelere rundt med dagene, men du bliver helt sikkert ret mør når du rammer weekenden, for lige pludselig at skulle afsted i 5 dage, er altså anderledes end to og to. 😉

  Skriv gerne en kommentar