Menu
Livet

En skøn dag med kik til solformørkelsen

I dag har jeg jo haft fridag og dagens startede tidligt, med at jeg faktisk ikke kunne sove længe, selvom jeg faktisk havde sat mig for at jeg ville.

Nu jeg var oppe, kunne jeg lige så godt forberede kameraet og gøre klar til de gæster der kikker forbi til noget mad i aften.

IMG_5116 copyIMG_5121 copy

Da klokken var ni så det ikke ud til, at der skulle komme noget sol, men minsandten om den ikke brød igennem et lille kvarter før solformørkelsen skulle starte. Jeg fik en masse brugvare billeder i kassen, men dem må I vente med at se, til jeg lige får gået dem alle igenne og det har jeg ikke tid til nu.

Ha’ en dejlig fredag.

5 kommentar

 • Celena
  20. marts 2015 at 23:31

  Jeg håber, at dine billeder er en success 🙂 Det er en rigtig god idé!

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2015 at 08:44

   Ja, det er faktisk blevet helt ok, selvom der der mange skyr. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. marts 2015 at 09:59

  Sikke en optakt til projekt solformørkelse.
  Jeg følte ikke det blev mørkt og lyst igen, sad jo på jobbet, og med mine små vinduer, så virkede det jo gråt og mørkt det meste af dagen.

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2015 at 17:28

   Ja, den var slet ikke ringe, selvom den var ret tidlig. 🙂
   Jeg har hørt fler som også bemærkede at det blev mere dunkelt, men faktisk havde jeg regnet med at det blev meget mørkere end det gjorde. Jeg kan huske, at vi to snakkede om at der nok skulle lys på cyklen. 😉

   Reply
 • […] indimellem også tykkere skyer, så var det rent faktisk muligt at se solformørkelsen. Og som jeg skrev i går, var jeg klar med kameraet me påsat solfilter. Og her er nogle af de billeder jeg fik skudt, sat […]

  Reply

Skriv en kommentar