En skøn dag med kik til solformørkelsen

20. marts 2015

I dag har jeg jo haft fridag og dagens startede tidligt, med at jeg faktisk ikke kunne sove længe, selvom jeg faktisk havde sat mig for at jeg ville.

Nu jeg var oppe, kunne jeg lige så godt forberede kameraet og gøre klar til de gæster der kikker forbi til noget mad i aften.

IMG_5116 copyIMG_5121 copy

Da klokken var ni så det ikke ud til, at der skulle komme noget sol, men minsandten om den ikke brød igennem et lille kvarter før solformørkelsen skulle starte. Jeg fik en masse brugvare billeder i kassen, men dem må I vente med at se, til jeg lige får gået dem alle igenne og det har jeg ikke tid til nu.

Ha’ en dejlig fredag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 20. marts 2015 at 23:31

  Jeg håber, at dine billeder er en success 🙂 Det er en rigtig god idé!

  • Reply Catarina 21. marts 2015 at 08:44

   Ja, det er faktisk blevet helt ok, selvom der der mange skyr. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 22. marts 2015 at 09:59

  Sikke en optakt til projekt solformørkelse.
  Jeg følte ikke det blev mørkt og lyst igen, sad jo på jobbet, og med mine små vinduer, så virkede det jo gråt og mørkt det meste af dagen.

  • Reply Catarina 22. marts 2015 at 17:28

   Ja, den var slet ikke ringe, selvom den var ret tidlig. 🙂
   Jeg har hørt fler som også bemærkede at det blev mere dunkelt, men faktisk havde jeg regnet med at det blev meget mørkere end det gjorde. Jeg kan huske, at vi to snakkede om at der nok skulle lys på cyklen. 😉

  Skriv gerne en kommentar