Menu
2015 Påske camping i Nordjylland / Camping i Danmark

På hemmelig mision

IMG_5169

Nogle gange kan man ikke fortælle alt, for så spoleres overraskelserne. Derfor har jeg heller ikke kunne fortælle, at vi her i påsken, er på camping i det Nordjyske, simpelthen fordi vi ville overraske Christian på hans fødselsdag, som er i dag. Og overrasket blev han.

Vi startede med at hente campingvognen hjerm onsdag og fik pakket det sidste. I går morges satte vi så kurs mod det høje nord lidt mere end en halv time fra Aalborg centrum. Vi fik en fin plads nede aller bagerst med skoven på den ene side og tomme pladser på de andre sider. Det er noget vi kan li.

Dokkedal Camping_020415_007

I går eftermiddags, der hvor børnefamilierne skal ti lat spiser aftensmad, fik besluttede vi os for at besøge den indedørs pool, som er opvarmet til 31° og hyggede med at svømme og bare dase, uden et par enkelte i vandet.

Derefter stod den på lidt mad og så ellers hygge i vognen. Og tideligt i seng, for jeg ville op og se solopgangen ved vandet, inden vi skulle til Aalborg og sige tillykke.

4 kommentar

 • Celena
  4. april 2015 at 01:10

  Hvilken godt lille tur …. og stolt mand 😉

  Reply
  • Catarina
   4. april 2015 at 08:01

   Ja, det var en dejlig tur og vi nød at kunne overraske Christian og samtidig få prøvet vognen og alt tilbehøret af. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  4. april 2015 at 22:57

  Super ide, og selvfølgelig skulle der holdes tæt. Skønt det blev en overraskelse for Christian(forsinket tillykke til og med ham).
  Sikke en dejlig Påske og vejret er da fantastisk mht. indvielse etc.
  Ønsker jer nogle dejlige dage.

  Reply
  • Catarina
   5. april 2015 at 17:53

   Det var så hyggeligt at kunne overraske ham midt i flytterodet. Og ja, vejret har virkelig været super smukt i denne påske og jeg synes at se, at det fortsætter den kommende uge. Dejligt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar