Menu
2015 Påske camping i Nordjylland / Camping i Danmark

Med morgenhår

Vi tog ikke de unge mennesker på sengen i fredags, men næsten. Vi havde adviseret Helena og hun havde fortalt Christian, at hendes mor kom forbi med morgenmad, så de skulle op og være færdige.

IMG_5185IMG_5184

IMG_5186

Vi havde aftalt med Christian, at vi ikke skulle kommet til hans fødselsdag i år, da de skulle bruge påsken til at flytte i og derfor var aftalen, at den blev “udskudt” til den 17. april. Så han blev ret så overrasket over at se os stå uden for døren og synge fødselsdagssang for ham.

De havde allerede fået flytte alle deres ting, dagen før, men de var slet ikke kommet helt på plads. Det er mange ting der skal gå op i en højere enhed, når man sådan flytter sammen for første gang – men det skal de nu nok finde ud af og jeg glæder mig til at se, hvordan de har fået indrettet sig, når jeg senere på måneden kører en tur derop.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  5. april 2015 at 22:47

  Den hemmelige mission blev en succes, altid skønt med overraskelser 🙂

  Det bliver vidunderligt for de unge mennesker at de stille og roligt kan komme på plads, hverdagen banker jo snart på døren igen, hvor der både studiet og mange andre forpligtelser kalder.

  Reply
  • Catarina
   6. april 2015 at 07:29

   Ja, det blev den og det er nemlig bare så godt, at de har haft de her dage til at komme på plads i. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar