Menu
2015 Påske camping i Nordjylland / Camping i Danmark

Vi er til det lette

Da vi kom tilbage til campingpladsen efter morgenmad hos Christian og Helena, besluttede vi os for at prøve at sætte det nye telt på vognen. Vi har valgt et telt, som er lige så let og luftigt, som det telt som vi de seneste par år, har været på sommerferie med. Valget faldt på et DWT Junior Air, da det, udover at se let ud, også næsten kan åbnes helt op, så der kun er taget tilbage og vi derfor, er i det fri med græs under fødderne.

Dokkedal Camping_040415_024

Dokkedal Camping_040415_023

DWT Junior Air er et telt som skal pumpes op og derfor er der kun har to stænger med. De to stænger skal støtte og stabilisere teltes loftet, når det er pumpet op. Det tog os ikke mange minutter at køre det på vognen og næsten endnu kortere tid at pumpe det op. Så stod det der og vi skulle bare sætte de to stænger i, samt pløkker.

Det var faktisk lettere at pille ned og jeg klarede det helt selv på rekord tid i går eftermiddags, hvor vi besluttede os for at trille hjemad. Da teltet var af vognen skulle det bare rulles sammen og ned i den medfølgende taske.

Det bliver ikke alle stede vi kommer til at sætter det op, men det er rart at have med og dermed have muligheden for ekstra skygge eller læ. Og bare det at det ikke fylder så meget og kun vejer 16 kg, gør at det er nemt at håndtere også for én person, hvis det skulle være.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  5. april 2015 at 22:58

  En dejlig smuttur til det nordjyske, og det med hus på “ryggen”.

  Et fortelt der er så let, både i vægt, opsætte, nedtagning og pakning er fantastisk. Kunne lige forestille mig en vittighed, der kunne matche, en vejledning og samling af et Ikea produkt, du ved en af de ægteskabelige prøvelser 🙂

  Derfor giver jeg ***** for valg af fortelt 😉

  Reply
  • Catarina
   6. april 2015 at 08:50

   Hvis det havde været et af de almindelige fortælte, men 1000 stænger og alverdens underlige vejledninger, så havde jeg slet ikke haft tålmodighed og havde helt sikkert endt i en skilsmisse hi hi og jeg havde nok også nægtet at være med på camping. For det er altså alt for meget fastligger over sådan et telt, og vi er bestemt nomader på det punkt. 🙂

   Tak for stjernerne og jeg er selv overrasket over hvor let det var at sætte op.

   PS. Vi har så valgt at det ikke hedder et fortelt men bare teltet. 😛

   Reply

Skriv en kommentar