Klar til den kommende sommer

16. april 2015

SM421C04U-H11@15SM421C04U-H11@12.1

Nogle dage er bare bedre end andre og i dag er en dejlig dag, for i dag har jeg fået dejlige pakker. Pakker med lækkerier til sommeren. I dag kom mine nye sandaler fra Birkenstock. Samt en lille sommerkjole som jeg i søndags bestilte fra Zalando i mandags.

Jeg tror vist godt at I efterhånden kan se, at jeg i den grad glæder mig til de lune sommerdage og aftenen. Og heldigvis, er de ikke længere så langt væk, som de har været.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 17. april 2015 at 12:10

  What a beautiful dress! You’ll get lots of good wear from that 🙂

  • Reply Catarina 18. april 2015 at 11:45

   That was exactly what I thought when I saw it. :-d

 • Reply Karin Abildhauge 18. april 2015 at 14:55

  Bare som vejret er i dag, kan jeg mærke lysten til bare tæer i sandalerne 🙂

  Hvor er den lækker den kjole, det bliver vidunderligt når den kan tages på og det med bare ben, og tæerne slipper for lukkede sko og strømper 🙂

  • Reply Catarina 18. april 2015 at 20:02

   Hi hi, jeg har bestemt også lyst, men jeg tør ikke hoppe i dem endnu, mest fordi der stadig er en lille bitte snert af forkølelse i kroppen. 😀 Men inden længe så er det slut med lukkede sko og kjolen kan indviges. Det bliver så godt. 😀

  Skriv gerne en kommentar