Klar til den kommende sommer

16. april 2015

SM421C04U-H11@15SM421C04U-H11@12.1

Nogle dage er bare bedre end andre og i dag er en dejlig dag, for i dag har jeg fået dejlige pakker. Pakker med lækkerier til sommeren. I dag kom mine nye sandaler fra Birkenstock. Samt en lille sommerkjole som jeg i søndags bestilte fra Zalando i mandags.

Jeg tror vist godt at I efterhånden kan se, at jeg i den grad glæder mig til de lune sommerdage og aftenen. Og heldigvis, er de ikke længere så langt væk, som de har været.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Celena 17. april 2015 at 12:10

  What a beautiful dress! You’ll get lots of good wear from that 🙂

  • Reply Catarina 18. april 2015 at 11:45

   That was exactly what I thought when I saw it. :-d

 • Reply Karin Abildhauge 18. april 2015 at 14:55

  Bare som vejret er i dag, kan jeg mærke lysten til bare tæer i sandalerne 🙂

  Hvor er den lækker den kjole, det bliver vidunderligt når den kan tages på og det med bare ben, og tæerne slipper for lukkede sko og strømper 🙂

  • Reply Catarina 18. april 2015 at 20:02

   Hi hi, jeg har bestemt også lyst, men jeg tør ikke hoppe i dem endnu, mest fordi der stadig er en lille bitte snert af forkølelse i kroppen. 😀 Men inden længe så er det slut med lukkede sko og kjolen kan indviges. Det bliver så godt. 😀

  Skriv en kommentar