Menu
Livet / På tur

En dejlig dag i Aalborg

I går havde jeg en fridag, da jeg for længe siden havde aftalt med Christin, at jeg ville komme op og se dem og hvordan de har fået indrette sig i deres fælles lejlighed. Derudover havde jeg også lavet en aftale med min veninde på en af cafeerne i Aalborg centrum.

Besøg i Allborg_170415_001

Efter nogle dejlige timer i Marinas selskab, gik jeg hjem til Christin og Helena. Christian var endnu ikke kommet hjem, men det var Helena. Jeg nåede at se lejligheden og ders nye ting inden Christian kom ind af døren. Vi hyggede og snakkede om det at bo sammen, som jo er noget nyt for dem begge.

Jeg havde lovet at hjælpe med at får lågerne i deres nye køle/fryseskab vendt rigtigt. De havde nemlig voldt Christian problemer. Det må jeg så sige at de også gjorde for mig. Det var ikke så meget det at få dem vendt, men det at få skruerne ud. Til sidst havde den aller sidste skru voldt os så mange problemer, at jeg var nervøs for at den ville blive helt afrundet og umulig af få ud, så jeg ringede til Marina og forhørte mig om hendes kæreste ikke havde en fastnøgle. Det havde han selvfølgelig og med en skrue i lommen kørte vi ud til ham.

Den var lige hvad skruen behøvede og derefter fik vi vendt lågerne og fik igen sat skabet på plads.

Efter alt “arbejdet” blev vi enige om at vi godt kunne have en omgang sushi og kørte derfor med til havnen, hvor vi tidligere har spist nede.

Besøg i Allborg_170415_004

Besøg i Allborg_170415_007

Besøg i Allborg_170415_003

Det var en rigtig smuk aften og vi nød masser af den gode sushi de har dernede. Da vi havde spist os godt mere end mæt, kørte jeg de unge mennesker hjem. Vi sagde farvel og på gensyn om 3 uger, hvorefter jeg satte kursen mod Fyn.

Jeg landede herhjemme kl 11 og var faktisk ret træt, at jeg mere eller mindre hoppede på hovedet i seng.

Det var en dejlig dag og jeg nød hver sekund af den.

4 kommentar

 • Celena
  18. april 2015 at 13:21

  Sounds like a fantastic day! Super mother to the rescue 😉

  Reply
  • Catarina
   18. april 2015 at 19:57

   It was rely one og thous days that I keep in my heart &heart;

   Reply
 • Karin Abildhauge
  18. april 2015 at 15:04

  Det er så skønt at være sammen med de unge mennesker, og se og hører hvad der sker hos dem.

  Super du kunne slå 2 fluer med et smæk, både en date med veninden, og visitte de unge mennesker, der nu har fået samme adresse.

  Åh tænderne løber i vand, sushi, det må jeg snart have, sidst var da jeg hentede yngste hjem fra Rumænien 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. april 2015 at 20:04

   Det er så givende at være sammen med dem og ja, det var så praktisk og dejligt at kunne slå to fluer med et smæk. 😀

   Det er virkelig god sushi de har deroppe ved havnen og nu har jeg prøvet det to gange og begge gange har det været godt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar