Menu
Familieliv

Måske allerede drægtig

I dag og i morgen har vi fornøjelsen af at passe lille Cleo. Hun er i løbetid, så det bliver ikke meget løben frit, kun nede på den store plæne her foran, hvor jeg kan se om der er nogle hunde i nærheden (det plejer der ikke at være).

D71_7778

På vej herover, var Cleo vært forbi en lille hanhund som hedder Inferno for at se om de kunne lige hinanden, for Cleos forældre kunne godt tænke sig at få hvalpe og da hun også er i løbetiden, så passede det jo godt. De kunne godt lige hinanden og Inferno og Cleo har også parret sig. I morgen skal de så mødes igen, for der er noget med at de skal parre sig 2-3 gange, for at man er nogelunde sikker på at der er hvalpe.

D71_7776

Så det bliver spændende om der er små huldtotter om ca. 63 dage. Og spørg lige om jeg godt kunne være aftager til en af dem. Yes i den grad. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Mette
  18. april 2015 at 20:33

  Jaaa det skal du da… og I har jo pasningsmulighed hor morhunden 🙂

  Pas godt på hende, hvis hun er højløbsk. Drifterne er stærke hun kan hurtigt smutte, hvis der er en han i nærheden.

  Reply
  • Catarina
   18. april 2015 at 20:48

   Ja, ikke Mette – skal bare lige have overtalt/presset manden 😀
   Jeg passer ekstremt meget på og har også en bold i lommen (den kan man ALTID kalde hende hjem med) hvis alt andet skulle gå galt. 🙂 Men ellers er hun hele tiden i snor. 🙂

   Reply
 • Susanne
  19. april 2015 at 09:26

  Ih, hvor spændende, hvis ikke vi havde 3 katte havde jeg også været med, elsker hunde, og kan mærke behovet er blevet anderledes mht til husdyr. Men kattene er ikke mere end hhv 6, 5 og 5 år, så det bliver desværre ikke anderledes foreløbig.

  Reply
  • Catarina
   19. april 2015 at 15:58

   Dete r vildt spændende og ejg håber virkelig at jeg får overtalt manden til at vi skal have en af Cleos hvalpe. 🙂
   Men de aldre jeres katte har, så har I også katte i mange år endnu. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. april 2015 at 08:18

  Skal lige ud med det – Åh jeg er bare så forelsket <3 – Vidunderlige dejlige Cleo.

  Krydser fingre for mødet mellem Cleo og Inferno bringer x antal mix, hvor bare en af dem smelter Sørens hjerte så meget at han siger, selvfølgelig skal der være en uldtot på matriklen.

  Og som det allerede er skrevet, så vil Cloe med garanti være Sitter, når en ferie med fly står for døren, for nu hvor i har hus på ryggen, ned gennem Europa eller op gennem Skandinavien, så er det kun de Campingpladser i finder, der er begrænsningen, eller de manglende vaccinationer /pas til uldtotten der kan være begrænsningen.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2015 at 17:48

   Hun er SLET ikke til at stå for og vi elsker at have hende på besøg. 🙂
   Ja, det kunne da være dejligt at der kom et par hvalpe eller 4 ud af deres lille intermezzo og at Søren så bliver solgt. 😉

   Og ja, sitteren har vi når viikke selv er hjemme, både derover og her på Fyn, så det er ikke noget problem, ligesom det heller ikke ville være et problem at tage den med på sommerferie, når bare alle papirerne er på plads.

   Reply

Skriv en kommentar