Mandags hygge på højt plan

4. maj 2015

Uha, sådan en ekstra fridag på en mandag efter en forlænget weekend ikke så tosset. Bare det, at jeg har den ekstra tid her til morgen er fantastisk. Jeg kan tage det i det tempo jeg har lyst til og behøver som sådan ikke at kikke på klokken. Der er to ting jeg skal skal have ordnet i dag og de er ren fornøjelse. Jeg skal have hentet en bryllupsgave til en kollega og jeg skal på planteskolen. Nu gider jeg nemlig ikke “høre” på mine krukker, som alle står i et hjørne af terrassen og råber på at blive plantet til, så snart jeg viser mig derude.

D71_7845

I nat har det regnet og det ikke bare en lille bitte smule, nej det har regnet meget. Hele 12 mm er det blevet til og jeg kan næsten se, hvordan alle planterne i haven nyder godt at vandet. De ser alle mere friske ud og og jeg er næsten sikker på, at jeg også kan se at græsset er groet en smule siden i går.

D71_7850

Lige nu sidder jeg for enden af langbordet og sipper te og kikke ud af de store vinduer, hvor jeg kan se at opklaringen er på vej.

Godmorgen mandag, du er nu slet ikke så tosset.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 4. maj 2015 at 09:59

  Vi har også fået ca. 12 mm regn i nat – og vores have nyder det også. I går fik Lasse ordnet en masse der ude, så det hele trængte til lidt vand.
  Nu er her tørvejr og det skulle vist holde resten af dagen – jeg er fan af regn om natten.
  God dag og god fornøjele med det hele.
  Mine krukker råber også, men de må vente lidt endnu.

  • Reply Catarina 4. maj 2015 at 16:00

   Det er ret utroligt have sådan en omgang regn kan gøre derude og jeg kan forstå, at de ri aften skulle komme lidt igen. Jeg er også fan af regn om natten og sol om dagen, det har vi så ikke haft helt så meget af i dag. 😀
   jeg har fået købt planter, men de er ikke blevet plantet endnu, for jeg kunne ikke have jorden med hjem, så den skal lige hentes. 😀

 • Reply Karin 5. maj 2015 at 07:26

  Her kom der også regn, ved dog ikke hvor meget, har ingen måler, og glemte at tjekke, vores lokale dmi mand. Det er kun døgnrapport der er tilgængelig.
  Dejligt med sådan en morgen, især når det er sådan lidt ekstra ordinært.

  • Reply Catarina 5. maj 2015 at 16:47

   Du skulle da få dig sådan en lille plastik regnmåler, som kan stå i dine altankasser, eller i en af krukkerne. 😀
   Det var så dejligt at have ekstra tid og også at have den for mig selv – jeg er sikker på du ved hvad jeg mener. 🙂

  Skriv en kommentar