Menu
DIY

Speed shopping og DIY mandag

I morges smuttede jeg ud af døren, så jeg var ude i den anden ende af Odense, hvor blomsterne skulle købes, kl 9, hvor de åbnede. Jeg fik handlet det jeg mener vil se fint ud i de krukker jeg nu har. Da jeg havde fået det hele ind i bilen, kørte jeg over til Rosengårdscenteret, som ikke ligger langt derfra, for at købe bryllupsgaven. Der var 5 min. til forretningerne i centeret åbnede, så jeg satte mig på en bænk uden for Imerco og ventede. Mens jeg sad der, sad jeg og kikkede på alle de konfirmander der allerede var klar til shoppe igennem. Det er nu hyggeligt at sidde sådan og lytte til deres fnisen og snak.

Da Imerco åbnede og jeg gik ind med den ønskeseddel jeg er udstyret med og fik fat i en ekspedient. Det viste sig så, at lige nettop den Imerco desværre ikke havde de ønskede vare, så jeg travede ned i den modsatte ende af centeret, hvor Inspiration ligger. Derinde havde de heldigvis de ting, som jeg skulle have, og mens den søde ekspedient pakkede gaverne ind, loppede jeg rundt og snusede.

Da jeg gik derfra, kom jeg forbi Panduro og i samme øjeblik, jeg så hobbyforretningen, kom jeg i tanke om en opskrift, på en lille filtet kurv jeg så for flere måneder siden. Jeg drejede af og og fik købt er par plader filt.

Da jeg kom hjem og havde fået tømt bilen for planter, satte jeg mig tilrette ved langbordet med te, papir, saks og filt. Efter lidt mere end en halv time havde jeg fået lavet en lille kurv, af det ene stykke filt og det helt uden brug af nål og tråd.

D71_7855

Den er skisme da blevet helt fin og da jeg nu var igang, tog jeg tilløb til at lave endnu en, da jeg jo have endnu et stykke filt. Men så kom jeg til tænke på at jeg måske skulle lave en der er en kende mindre. Så nu ligger den bare på bordet, for jeg skal lige have regnet lidt på tallene/målene, inden jeg giver mig i kast med en mindre.

D71_7854

Men jeg tror jeg skal have fat på et par plader filt mere, eller måske 4 plader mere. Dem vil jeg så købe her, for selv med fragten indregnet, så der de billigere end i Panduro.

Opskriften på kurven kan du finde her.

Og opskriften på en mindre kurv som jeg også overvejere at kaste mig over finder du her.

4 kommentar

 • Karin
  5. maj 2015 at 07:37

  Skønt du fik det hele klaret, trods Imerco ikke havde det ønskede.
  Det at sidde og lytte til unge menneskers snak er så hyggeligt. Stod i kø i butikken Normal i går, (altid lang kø), her stod nogle børn og diskuterede priserne på slik 🙂
  Hvor er den sød den lille kurv, det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad den kanbruges til. At den er lavet i præcis den farve du kan lide, og den er hjemmegjort gør den mere personlig. Forøvrigt tak for linket til begge dele.
  Håber du nød resten af din fridag og nu er klar til 4 arbejds dage.
  Jeg glæder mig allerede til næste uge, da har jeg hele 2 fridage 🙂 – torsdag og fredag.

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2015 at 17:21

   Det er så hyggeligt at lytte til sådan ungemennesker overvejelser omkring noget så almindeligt som slik og ikke mindst det modsatte køn 😆
   Ja, det var bestemt dejligt at få det hel ordnet og specielt at jeg igen var hjemme allerede kl 11, og dermed havde masser af tid til mig selv. 😀
   Jeg nåede faktisk også at få gødsket græsplænen og det er jeg da ret glad for, når nu der er kommet alt det vand og mere er på vej.

   Reply
 • Pernille
  5. maj 2015 at 19:52

  Hvor er den sød – det kunne godt blive et projekt til eftergørelse. Og at det muligt at købe filt i større plader end A4 er rart at vide 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:04

   Den er virkelig fin og den lille er en jeg skal have lavet når jeg får noget mere filt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar