Menu
DIY

Er den ikke bare smuk?

IMG_5269

Her i lørdags hvor vi var inde hos mine forældre, sagde min mor til mig, at hun gerne ville strikke ovenstående trøje til mig, engang til vinter og jeg bare skulle finde ud af hvilken farve jeg ville have den i. Wup wup, den bliver sådan en trøje jeg sikker på at jeg kommer til at leve i.

Nu er det så sådan, at garnet er fra Isager og det samme er mønsteret, men da både hun og jeg aller helst vil hande hos de flinke mennesker i Garnudsalg, var jeg lidt på den. For jeg ved ikke hvilket garn der passer med garnet fra Isager.

Jeg satte mig og skrev til Garnudsalg fra Facebook og inden der var gået 15 minutter, havde jeg fået svar. Det er skisme da ekstrem god service. Nu har jeg så bare det store “problem”, at der er så mange skønne farver at vælge imellem.

17 kommentar

 • Inge
  5. maj 2015 at 17:41

  Den har jeg også kigget på – vil du løfte sløret for hvilket garn de anbefaler 😉

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2015 at 17:58

   Ja, da Inge (y)
   Tvinni svarer til deres Blackhill Højlandsuld og Alpaca 1 svarer til deres Blackhill Superfine Alpaca 😀

   Reply
 • Pernille
  5. maj 2015 at 19:47

  Det er vel nærmest det, der kaldes et luksusproblem 🙂
  Dejligt din mor gider strikke.

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:03

   Ja, for et rigtigt problem er det bestemt ikke. 😀

   Reply
 • Celena
  5. maj 2015 at 23:51

  Love it!!! That is more than “smuk” 😉

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:06

   Hi hi, yes your right 😀

   Reply
 • Karin
  6. maj 2015 at 00:18

  Så vidunderlig, glæder mig allerede til at se dig i den den, du får den nok “aldrig” af (hihi).

  Dit problem er jo en større udfordring. Hvis nu du tænker på hvad din ynglings vinter farve, den du bare ikke kan undvære, og gerne går igen hver vinter, så er jeg sikker på du finder ud af, hvilken farve du skal vælge. Den skal jo gerne passe til hele din vintergarderobe, nu du flytter ind i den 😉

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:07

   Ja, det bliver lidt af en udfording, for egentlig kan jeg jo godt lide mange farver, men vil jo også gerne have at den er lidt klassisk i det, da den er for smuk til at jeg kan tillade mig at blive træt af den. 😀

   Reply
 • Susanne
  6. maj 2015 at 07:14

  Hold da lige op, du er heldig. Misunder sådan dem der har hjemmestrik

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:07

   Jeg føler mig i den grad heldig. 😀

   Reply
 • henriette hald
  6. maj 2015 at 08:39

  Den ER nemlig så fin. Jeg har set den stikket i flere forskellige udgaver, bla en i mohair og den var så let og skøn at jeg blev helt forelsket 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:10

   Jeg glæder mig i den grad til at indtage den – den bliver så fantastisk at hoppe i. 😀

   Reply
 • Liselotte
  6. maj 2015 at 09:08

  Det er bare sådan en flot model, så det bliver spændende at se din fortolkning af den 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 15:10

   Jeg glæder mig også til at se den færdigt – men først skal jeg vælge garn. 😀

   Reply
 • Annemette
  6. maj 2015 at 21:09

  Den bliver da så skøn. Har selv garnet til at ligge til den model, men det kniber lidt med at komme igang og jeg tror ikke jeg er så heldig at jeg kan få min mor til at strikke den til mig 😛
  Jeg er spændt på hvad du vælger. Jeg har valgt højlandsuld og alpaca i karamel og cafe latte farver 😉

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2015 at 15:38

   Ahh, den farve kunne også sagtens være en mulighed. 🙂
   Ja, den er bare lækker og faktisk tror jeg godt jeg kunne finde ud at have 2, i hver sin farve. 😆

   Reply
 • […] mor vil jo gerne strikke denne smukke trøje til mig. Det eneste jeg skal, er at bestemme hvilken farve jeg vil have den i. Det er så ikke […]

  Reply

Skriv en kommentar