Menu
Livet

4 dags weekend

DSCF4106

Jeg er så heldig, at firmaet holder lukket på fredag og dermed er min weekend blevet en dejlig lang en af slagsen. Jeg synes også jeg trænger til den ekstra frihed og sidder nu med benene oppe og te i glasset.

Måske tv’et skal underholde mig i aften – hvis der altså er noget som lyder interessant.

6 kommentar

 • Karin
  13. maj 2015 at 23:50

  Jeg har også taget hul på en dejlig forlænget weekend. Og ja, det er også tiltrængt her.
  Du ønsker en fantastisk dejlig forlænget weekend fra mig.

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2015 at 07:42

   Tak og rigtig meget i lige måde Karin – de ekstra dage her, skal bestemt nydes, for det er begrænset hvor mange der er de næste måneder. Der er lige den korte Pinse og så bliver det snart tid til sommerferie og dermed er alle helligdage/fridage for i år væk, ja.. altså lige med undtagelse af julen, som ligger laaangt væk. 😀

   Reply
 • Pernille
  14. maj 2015 at 17:54

  Det er altså skønt med sådan en forlænget weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2015 at 14:06

   Det er bestemt ikke noget jeg klager over 😀

   Reply
 • Celena
  15. maj 2015 at 03:21

  Me too! I LOVE long weekends 🙂 Have a good one!

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2015 at 14:08

   Thanks Celena and the same to you 😀

   Reply

Skriv en kommentar