4 dags weekend

13. maj 2015

DSCF4106

Jeg er så heldig, at firmaet holder lukket på fredag og dermed er min weekend blevet en dejlig lang en af slagsen. Jeg synes også jeg trænger til den ekstra frihed og sidder nu med benene oppe og te i glasset.

Måske tv’et skal underholde mig i aften – hvis der altså er noget som lyder interessant.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin 13. maj 2015 at 23:50

  Jeg har også taget hul på en dejlig forlænget weekend. Og ja, det er også tiltrængt her.
  Du ønsker en fantastisk dejlig forlænget weekend fra mig.

  • Reply Catarina 14. maj 2015 at 07:42

   Tak og rigtig meget i lige måde Karin – de ekstra dage her, skal bestemt nydes, for det er begrænset hvor mange der er de næste måneder. Der er lige den korte Pinse og så bliver det snart tid til sommerferie og dermed er alle helligdage/fridage for i år væk, ja.. altså lige med undtagelse af julen, som ligger laaangt væk. 😀

 • Reply Pernille 14. maj 2015 at 17:54

  Det er altså skønt med sådan en forlænget weekend 🙂

  • Reply Catarina 15. maj 2015 at 14:06

   Det er bestemt ikke noget jeg klager over 😀

 • Reply Celena 15. maj 2015 at 03:21

  Me too! I LOVE long weekends 🙂 Have a good one!

  • Reply Catarina 15. maj 2015 at 14:08

   Thanks Celena and the same to you 😀

  Skriv en kommentar