Menu
Familieliv

Tapas brunch i Odense

I Odense har vi en rigtig lækker tapas bar, den der hedder Snik Snak. Jeg har været der et par gange, både med veninderne og med Søren. Her for et par uger siden, læse Søren i avisen, at de var begyndt at servere brunch. Og det ikke den der traditionelle brunch, men æg og bacon osv., men sådan en bruch, helt i tråd med deres normale menukort.

I dag havde Søren så inviteret mig derind til brunch og det var bestem ikke en skuffelse. Wauw sikke en lækker brunch. Vi kunne selv sammensætte vore mad, ud fra deres brunchkort. Vi valgte 7 forskellige ting (brødet x2) og der var mere end rigeligt mad til Søren og jeg. Brødet kunne vi som godt have valgt kun at tage én af, men vi vidste ikke helt hvor meget brød en én-personers var.

DSCF4015

DSCF4016

DSCF4017

Kaffen var den gode Illy lavet som americano som Søren foretrækker og jeg fik en rigtig chai latte, ja, faktisk fik jeg to.

Det er bestemt ikke sidste gang vi tager derind til brunch og da de allerede åbner kl. 9, er det jo oplagt på sådan en lørdag, hvor vi jo allerede er oppe på det tidspunkt.

8 kommentar

 • Celena
  16. maj 2015 at 14:20

  Wow! That looks so good… and so cosy 🙂 Great way to spend a long weekend!

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2015 at 15:16

   It you ever get to Odense, thats the place for tapas. 😀

   Reply
 • Pernille
  16. maj 2015 at 20:44

  Uhm, det lyder dejligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2015 at 22:21

   Det var det bestemt også Pernille 😀

   Reply
 • Annemette
  16. maj 2015 at 23:12

  Nurj det ser lækkert ud! (indsæt savle smiley)
  Jeg savner de danske cafe menuer. Hernede er det ikke helt det samme 😉

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2015 at 06:44

   Ja, det er en lidt anderledes brunch man kan få hos jer, men den kan jeg altså også godt lide – nettop fordi den ikke minder om dem vi får herhjemme 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  19. maj 2015 at 08:20

  Hvor ser det lækkert ud, efter det jeg ser er der jo vildt meget, mon ikke det var en trilletur ud til bilen efter en så lækker/ hyggelig brunch.

  Som du ved har der været lidt udfordringer, nåede ikke at ringe til min udbyder i går, vågnede op med ondt i ryggen, men tog på job, og vendte hjem med en modbydelig spændings hovedpine, koncentrationen var helt væk.
  Jeg prøvede at tjekke dit indlæg, men fik en blank side, tænkte det var mig, og nu var der normalside, så det var nok mig 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2015 at 17:10

   Det var bestemt lækkert og der var mere end rigeligt med mad, så ja, vi nærmest trillede hjem og spiste kun en let salat om aftenen. 😉
   Aii hvor træls med sådan en omgang ondt i ryggen, og når du så også går på arbejde, så er det kan sætte sig andre steder, hovedpinen kommer nok af det, så er det ikke rart. Jeg håber du får styr på siden.
   Jeg har ikke oplevet at der var en blank side her, men det kan der jo godt have været. 😀

   Reply

Skriv en kommentar