Menu
Livet

Fødselsdagsgaven til Lille A

Lille A havde fødselsdag i sidste uge, men da ingen af os have tid til lige at stikke hovederne sammen, havde Sølvræven og jeg aftalt, at hendes fødselsdagsgave fra os,i år skulle være en oplevelsesgave. Vi mangler jo som sådan ikke noget og på den måde kunne vi alle nyde godt af den fælles gave.

Vi havde aftalt, at jeg skulle hente Lille A fra arbejde, hvorefter vi skulle mødes med Sølvræven inde på Snik Snak, hvor vi skulle have en kop kaffe og te.

DSCF4036Blandet_150520_103

Efter kaffen, begav vi os stille og roligt ned mod vores destination, kun med et par små svinkeærinder til et par af butikkerne i Odenses gågade. Lille A, havde stadig ingen anelse om havd vi havde fundet på, så vi gik og opdigtede historier om ‘bungy jump’ og karaoke sang. Men hun kender os for godt, til at vide, at det kunne vi ikke finde på at udsætte hende for, og derfor hoppede hun ikke på noget af det.

Vi havde reserveret bord på Restaurant Sæson en lille restaurant i Vindegade. Ingen af os havde været der før og det er vist en stor fejl, for hold nu op hvor er det noget god mad de servere derinde og lokalerne, som er små og intime, er virkelig hyggeligt. Der kan ikke være mere en små 25-30 gæster og det passer vist også meget godt til det antal ansatte de er.

DSCF4047

DSCF4043

Betjeneingen på Restaurant Sæson er ung, super sød og afslappen, men så sandelige også professionel. Vi blev budt velkommen og det første der kom på bordet var en stor flaske vand, som blev byttet ud så snart den var næsten tom. Menukortet er ikke stor, men til gengæld skifter det hver måned. Vi kunne vælge mellem 2 forretter, 3 hovedretter og 2 desserter.

Blandet_150520_114Blandet_150520_115

Til forret valgte vi:
Røget dådyr
Senneps mayo – parmesanchips – fennikel

Sol over Odense
Røget makrel – æggecreme – radiser

Meget lækre og veltillavede forretter, som smagsmedsigt, nærmest lave en smagseksplosion i munden på os. Til hovedret valgte vi alle tre det sammen, nemlig:

Smør posheret torsk
Kroketter – forårsløg – beurre blanc

Til retterne valgte vi et glas af husets hvidvin, og da den blev serveret, fortalte den søde tjener, at han havde valgt en hvidvin, som passede til alle vores retter. Den var også rigtig lækker og ja, den passede perfekt til det vi fik.

Blandet_150520_117

Det var egentlig meningen, at vi også ville have haft dessert, men da vi havde spist vores første to retter, kunne vi simpelthen ikke klemme mere ned, og derfor sad vi bare og sludrede, inden vi brød op og begav os hjemad, det var jo trods alt en hverdag og vi skal alle på job i dag.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  21. maj 2015 at 08:03

  Vidunderlig måde at markere en fødselsdag på, en fantastisk gave ide. Og det til generationen der egentlig ikke har så mange mangler, det er mere fornyelse, hvis der er ønsker 🙂
  Hvor har i bare mange spændende steder at indtage lidt lækkert til ganen, om det er i Odense eller bare i området af Odense, og til rimelige priser.
  Ønsker dig en dig dag.

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2015 at 18:33

   Ja, det er en måde vi alle godt kan lidt og når vi så alle får noget godt ud af det, er det jo næsten ekstra godt. 😀
   Der er begyndt at komme flere og flere små hyggelige steder, men det er altså lidt på tide, set i lyset af af Odense trods alt er Danmarks 3. største by. 🙂
   Du må have en god aften karin.

   Reply
 • Celena
  22. maj 2015 at 05:32

  That sounds so good! Hope it was a good celebration 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2015 at 07:29

   It, was perfect Celena and we all enjoyed it 😀

   Reply

Skriv en kommentar